Angelina Jolie e pregătită să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt și are și dovezi

Angelina Jolie a depus noi documente care să-i susțină acuzațiile de violență domestică împotriva lui Brad Pitt.

Angelina Jolie e pregătită să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt și are și dovezi

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a fost una dintre cele mai urmărite și invidiate de la Hollywood, asta până în 2016, când, odată cu despărțirea lor, au început să circule informații despre numeroasele probleme ale cuplului.

Pe 12 martie, actrița de 45 de ani a depus în justiție noi documente din care reiese că atât ea, cât și copiii ei pot oferi dovezi și pot depune mărturie că Brad Pitt este vinovat de abuz domestic.

O sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate,” a spus acesta. „Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O altă sursă Us Weekly a declarat, făcând referire la acest divorț a cărui soluționare nu pare să se întrevadă: „Brad și Angelina sunt la fel de responsabili pentru drama nesfârșită”.

Citește și:

Averea lui Kanye West, mai mare ca niciodată, în ciuda divorțului de Kim Kardashian

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video