Angelina Jolie, despre momentele în care nu s-a simțit puternică și încrezătoare în propria persoană

Angelina Jolie este una dintre actrițele care a vorbit deschis despre momentele grele prin care a trecut și nu i-a fost teamă de eventualele comentarii negative și prejudecăți care o puteau avea în prim-plan.

Angelina Jolie, despre momentele în care nu s-a simțit puternică și încrezătoare în propria persoană

Angelina Jolie nu s-a temut niciodată să își arate latura vulnerabilă față de fanii săi, și poate acesta este motivul pentru care este tot mai apreciată și astăzi.

Recent, Angelina Jolie a acordat un interviu celor de la E! News și a dezvăluit faptul că au existat momente de-a lungul timpului în care nu s-a simțit în siguranță și nici bine în propria persoană. „Au existat momente de-a lungul timpului în care mi-am ascuns trăirile față de public și nu m-am simțit liberă, în siguranță. M-am simțit încolțită. Și a durat mult timp până când să mă regăsesc din nou.”

Și nu au fost singurele declarații pe care Angelina Jolie le-a făcut. Ea a vorbit și despre ultimii ani care au pus-o la mai multe încercări grele. „Ultimii ani nu au fost cei mai ușori din viața mea și nu m-am simțit puternică. Se întâmplă ceva atunci când nu te simți puternică, când vrei să îți depășești limitele.”

Cu toate acestea, Angelina nu a menționat deloc care ar fi fost motivul pentru care nu s-a simțit puternică și încrezătoare în propriile forțe, deși cei mai mulți speculează că motivul ar fi divorțul de Brad Pitt, dar și neînțelegerile care au urmat privind custodia celor șase copii pe care îi au împreună.

În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au semnat actele pentru divorț, după 12 ani de căsnicie. Autoritățile au investigat modul prin care Brad Pitt se purta cu fiul său cel mare, Maddox, deoarece el a avut o atitudine agresivă față de el în timpul unui zbor cu un avion privat, însă, mai multe surse apropiate au spus că era vorba doar de o neînțelegere între tată-fiu.

Cu toate acestea, copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt au fost alături de mama lor la premiera noului film Maleficient în care joacă mama lor. Angelina Jolie a vorbit despre modul în care copiii i-au schimbat viața. „Poate că totul are legătură cu vârsta de 20 de ani și că îți dorești să te întorci la acea persoană de atunci. Copiii au zece ani. Fiul meu este aproape de acea vârstă și toate lucrurile pe care le iubesc le văd acum în ei și mă ajută pe mine să revin la identitatea pe care o aveam.'

Citește și:
Copiii Angelinei Jolie, alături de mama lor la premiera filmului Maleficent

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people