Angelina Jolie & Brad Pitt: Singurul aspect care o nemulțumește pe actriță, la trei ani de la despărțire

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, însă mai există un aspect care și acum o deranjează pe actriță cu privire la relația cu fostul soț.

Angelina Jolie & Brad Pitt: Singurul aspect care o nemulțumește pe actriță, la trei ani de la despărțire

Chiar dacă Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani, și Brad Pitt, 55 de ani, sunt divorțați, ei tot trebuie să colaboreze atunci când vine vorba de custodia copiilor pe care îi au și acest aspect constituie cea mai mare problemă pe care o are actrița.

Jolie și Pitt au împreună șase copii – Maddox, 18 ani, Pax, 15 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 13 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 11 ani -, iar actrița acceptă cu greu faptul că fostul ei soț nu îi permite să se mute în afara Statelor Unite ale Americii cu cei 6 copii. Conform înțelegerii privind custoria copiilor, Angelina trebuie să locuiască în America pentru ca Brad Pitt să îi poată vizita conform unui program stabilit de judecători.

„Angelina este foarte frustrată de faptul că Brad nu îi permite ca ea și copiii să locuiască în altă parte”, a declarat o sursă apropiată vedetei pentru HollywoodLife. „Este singurul lucru care o nemulțumește pentru că are un impact asupra modului în care vrea să își trăiască viața. Angelina are o casă în Cambodgia, mai multe locuințe pe continentul african și și-ar dori să își crească acolo copiii. Însă Brad nu este deloc de acord cu acest aspect și a spus foarte clar că nu este un lucru negociabil. Prin urmare, Angelina se vede obligată să locuiască în America până când gemenii vor implini 18 ani, însă acest lucru este foarte frustrant pentru ea”.

Angelina Jolie s-a concentrat pe educația celor șase copii ai săi, încurajându-i să se accepte așa cum sunt și să învețe unul de la celălalt. „Sunt conștientă de faptul că în fiecare zi am datoria de a-mi încuraja copiii să exploreze lumea, inclusiv lumea ideilor, fără să existe limite în ceea ce li se permite să studieze sau să cunoască sau să își imagineze ei înșiși ceea ce vor să făcă în viitor. Vreau ca ei să crească în lume, nu doar să învețe despre asta, ci să o trăiască și să aibă prieteni în întreaga lume.”, a declarat ea într-un interviu acordat recent publicației Harpers Bazaar.

Citește și:
Angelina Jolie vorbește sincer despre greutățile prin care au trecut copiii ei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people