Andreea Marin și Violeta, imagini inedite din vacanța în Capri

Andreea Marin și Violeta, fiica ei din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., și-au petrecut vacanța în Capri, alături de Adrian Brâncoveanu, actualul partener al vedetei TV.

Andreea Marin și Violeta, fiica ei de 14 ani din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr., și-au petrecut o vacanță liniștită în Capri, alături de Adrian Brâncoveanu, actualul partener al vedetei TV. Marin este în mod notoriu discretă în legătură cu fiica ei, născută pe 15 decembrie 2007, căreia i-a dat același nume pe care îl poartă și ea, și care a fost inițial numele mamei sale. Părinții Violetei au fost împreună vreme de 7 ani, înainte de a-și anunța divorțul.

Acum, Andreea Marin și Violeta au plecat împreună într-o vacanță în Capri, acolo unde vedeta și partenerul ei au fost surprinși de paparazzi pe stradă, în imagini în care apăreau și Jennifer Lopez și partenerul său, Ben Affleck. Presa din România a comentat intens coincidența, unii cu amuzament, alții grăbindu-se să spună că vedetele și-ar fi petrecut vacanța împreună.

Însă Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin și Violeta pare că și-au petrecut o vacanță de vis. „Iubesc diminețile de vară blânde, când poți privi soarele și nu îl cauți printre nori, apoi plimbările în papuci și pantaloni scurți pe cărări noi, umbrite doar de flori parcă rupte din rai, ce așteaptă a fi descoperite, serile elegante și vesele, mâncarea mediteraneană parfumată și aromată, muzica italiană și spiritul unic al insulei pe care o iubesc pe viață: Capri. A fost de neuitat și această vacanță. O scurtă, dar minunată binecuvântare.”, a scris vedeta pe contul său de Instagram, unde a și postat câteva imagini inedite din vacanță.

Andreea Marin și Violeta au o relație bună, lucru pe care vedeta l-a spus cu mai multe ocazii și pe care îl dovedesc și imaginile în care apar împreună. „Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, şi nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o ‘vedetă’, nu sunt nici pentru mine măcar.”, declara la un moment dat Marin. „Suntem oameni cu picioarele pe pământ şi vreau să crească sănătos şi echilibrat. Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aş uita în urmă şi m-aş întoarce în timp…”

Citește și:
Imagini inedite din vacanța pe care Cristina Ciobănaşu a petrecut-o în Corfu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people