Andreea Ibacka și-a făcut o schimbare inedită de look. Cum arată acum actrița

Actrița Andreea Ibacka a decis să își schimbe look-ul, iar ideea i-a aparținut chiar fiicei sale.

Andreea Ibacka și-a făcut o schimbare inedită de look. Cum arată acum actrița

Actrița Andreea Ibacka, pe care o poți vedea în această perioadă în serialul Adela, difuzat de Antena 1, a decis să își facă o schimbare inedită de look.

Așa cum a mărturisit chiar ea pe rețelele de socializare, ideea i-a venit chiar de la fiica ei, Namiko, în vârstă de 2 ani. Andreea a decis să renunțe la culoarea blondă a părului în favoarea unei inedite nuanțe de roz.

„Acum indraznesc mai mult. Mi-am facut parul ROZ!”, a scris Andreea pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

„As putea eu s-o contrazic pe fiica-mea daca ea spune ca „roz e cea mai frumoasa culoare din univers”?”, a mai spus cu umor soția lui Cabral.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

„Namiko mi-a făcut o mega surpriză și m-a desenat prințesă. Una cu părul roz, fiindcă „roz e cea mai frumoasă culoare din univers”, nu-i așa? Ca să-i întorc surpriza, n-am stat prea mult pe gânduri și am trecut pe la salon pentru o schimbare de look”, a povestit Andreea pe contul ei de Instagram.

Andreea Ibacka a făcut recent mărturisiri sincere despre relația cu soțul ei, Cabral, dezvăluind și cum a reușit prezentatorul TV să o ceară în căsătorie. Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România și foarte mulți s-au întrebat care este secretul relației lor.

Recent, într-un interviu pentru revista Viva, Andreea Ibacka a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Cabral, dezvăluind totuși că nu a fost dragoste la prima vedere. „Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a vorbit și despre cum a fost cererea în căsătorie, fiind una inedită. „A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a povestit Andreea pentru sursa menționată.

Și Cabral a povestit în trecut despre cum a reușit să o cucerească pe Andreea.Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a declarat Cabral pentru Viva.

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în anul 2007 pe platourile de filmare, iar în 2011 s-au căsătorit. În 2018, Andreea a născut-o pe Namiko, fiind primul copil pe care îl are alături de Cabral. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu fosta soție, Luana Mitran.

Citește și:
Motivul trist din cauza căruia Cristina Ich a renunțat la Facultatea de Medicină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people