Andreea Bălan face dezvăluri despre vacanța romantică petrecută alături de iubitul ei în Dubai

Andreea Bălan a confirmat faptul că se află într-o relație de un an cu Tiberiu Argint, chiar din vacanța pe care cei doi au petrecut-o împreună în Dubai.

Andreea Bălan face dezvăluri despre vacanța romantică petrecută alături de iubitul ei în Dubai

Andreea Bălan a confirmat, în cele din urmă, relația cu Tiberiu Argint, alături de care formează de un an unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Cei doi au ales să sărbătorească așa cum se cuvine această aniversare, mai exact au plecat într-o vacanță romantică în Dubai.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut numai 4 zile în această vacanță, cântăreața dezvăluind că întreaga escapadă a fost un cadou de aniversare din partea iubitului ei. El a ales Dubai, una dintre cele mai luxoase destinații ale lumii, iar cei doi d-au bucurat de momente frumoase petrecând timp la plajă, la piscină sau în restaurantele din vârful celor mai înalte clădiri ale Emiratelor.

Cântăreața a declarat că este fericită, mai cu seamă că este pentru prima dată când ajunge în această destinație. Tot de acolo Andreea Bălan își confirmă relația, într-o declarație făcută pentru postul de televiziune Antena Stars. „Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat.”

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a povestit Andreea Bălan într-o emisiune TV.

După vacanța din Dubai, vedeta urmează plece într-o altă călătorie, însă de data aceasta alături de mama și fiicele ei, în Egipt. Artista a mărturisit că fiica ei, Ella, este extrem de entuziasmată atunci când vine vorba de vacanțe, indiferent de locul în care vor merge.

Deși în ultimul an presa a speculat despre relația pe care aceasta ar avea-o cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint, de-abia acum Andreea Bălan confirmă relația, atât oficial, pentru presă, prin intermediul unei declarații, cât și printr-un comentariu lăsat la o postare pe contul de Instagram al acestuia. „La mulți ani, iubitul meu. Primul an minunat”, i-a scris cântăreața partenerului său.

Citește și:
Cu ce problemă s-a confruntat Irina Fodor chiar la debutul filmărilor la Asia Express

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people