Andreea Bălan a vorbit despre noua poveste de iubire pe care o trăiește acum

La câteva luni de la divorț, Andreea Bălan și-a găsit din nou fericirea.

Andreea Bălan a vorbit despre noua poveste de iubire pe care o trăiește acum

La sfârșitul lunii februarie, cântăreața Andreea Bălan anunța pe rețelele sociale separarea de soțul ei, George Burcea, fără să dea însă mai multe detalii: „Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun, este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie protejate. Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”.

Deși nu a divorțat încă oficial de acesta, vedeta trăiește o nouă poveste de dragoste, despre care a vorbit într-un interviu pentru o emisiune televizată.

Andreea Bălan este într-o relație cu Tiberiu Argint de mai puțin de jumătate de an, dar spune că este mai fericită ca niciodată: „Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite.” Cei doi s-au întors recent dintr-o vacanță petrecută într-un resort de lux din Bulgaria.

Andreea Bălan s-a căsătorit în 2019 cu actorul George Burcea și împreună cei doi au două fetițe. Zvonurile că vedeta ar avea o nouă relație după divorț au apărut după ce Andreea Bălan a fost fotografiată în Vama Veche în brațele unui bărbat misterios. Cântăreața a scris atunci pe blog următoarele: „După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii. Râdem, dar trăim în țara în care, dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap. Trebuie să mai stai să plângi! De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferința. Vor să te vadă la pământ. Și când nu mai suferi, spun: Ah, dar trebuia să sufere mai mult. Așa e lumea.”

Citește și:
Cum a făcut Carmen Grebenișan primii bani? Vedeta a povestit totul într-un podcast

Foto: Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people