Andreea Bălan a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă

Andreea Bălan a vorbit despre alimentația ei și cum anume reușește să se mențină în formă.

Andreea Bălan a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă

Andreea Bălan este una dintre artistele de succes de la noi din țară. Se află în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă și întotdeauna a reușit să se reinventeze de-a lungul carierei.

Recent, Andreea Bălan a vorbit pentru Observator despre alimentația ei. Pe lângă faptul că dansul o ajută foarte mult, iar coregrafiile ei spectaculoase din show-uri și piese nu mai sunt un secret pentru nimeni, artista reușește să se mențină în formă și acordă atenție alimentației. „Mănânc, dar doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert întotdeauna, după fiecare masă. De gătit paste, omletă, pește la cuptor, cam atât. În rest, cu ciorbele este mama pentru că gătește extraordinar. Ea este alături de noi și fără ea, viața mea n-ar fi. Ar fi foarte greu, mama ne ajută foarte mult.”

După despărțirea de fostul soț, George Burcea, Andreea Bălan a preferat să își păstreze viața personală cât mai departe de ochii presei. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. Cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în vara anului 2020, în Vama Veche, de atunci existând și zvonuri cu privire la relația lor amoroasă. Au mai fost fotografiați împreună cu mai multe ocazii și au plecat și în câteva vacanțe. Până acum, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au confirmat public niciodată că formează un cuplu.

În emisiunea „Star Matinal” de pe Antena Stars, Andreea Bălan a oferit câteva detalii despre viața ei sentimentală, mărturisind că în prezent este iubită. „Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea „Star Matinal.”

Citește și:
Andrei Ștefănescu face PRIMELE declarații despre divorț: „Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată'

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people