Andreea Antonescu face declarații despre divorțul colegei sale, Andreea Bălan

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Ferma, care s-a alăturat competiției dintre săteni și orășeni din emisiunea populară a postului ProTV.

Andreea Antonescu face declarații despre divorțul colegei sale, Andreea Bălan

Cântăreață cu o carieră care a început la o vârstă fragedă, alături de colega sa, Andreea Bălan, cu care s-a reunit pentru câteva concerte anul trecut, noua concurentă de la Ferma este acum și mamă, dar și o persoană care își dorește să își depășească limitele.

„În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”, a declarat Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma.

Venirea acesteia în competiția organizată de ProTv nu a fost însă pe placul celorlalți concurenți, printre care se află și George Burcea, fostul soț al colegei sale de trupă. „Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo„, a declarat Andreea Antonescu la scurt timp după ce s-a alăturat competiției.

Așa cum era de așteptat întâlnirea dintre Andreea Antonescu și George Burcea s-a lăsat cu unele replici tăioase din partea artistei, aceasta oferind și unele detalii despre divorțul dintre Andreea Bălan și Burcea.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă, citată de Cancan.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și care va fi dinamica relației dintre Andreea Antonescu și George Burcea, însă un lucru este sigur: vom mai avea parte de declarații inedite, iar conflictele vor fi la ordinea zilei.

Citește și:
Smiley și Gina Pistol vorbesc cu emoție despre copilul pe care urmează să îl aibă

Foto: PROTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people