Andra răspunde zvonurilor conform cărora ar fi din nou însărcinată

Andra a făcut primele declarații despre zvonurile care au circulat în ultima vreme potrivit cărora ar fi din nou însărcinată.

Andra răspunde zvonurilor conform cărora ar fi din nou însărcinată

Andra a răspuns unei întrebări care se află pe buzele multora, și anume dacă este însărcinată. În ultima vreme, au existat speculații potrivit cărora artista și partenerul ei, Cătălin Măruță, ar urma să devină părinți din nou.

Andra a vorbit în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV despre cei doi copii ai ei, David și Eva, pe care îi are alături de Cătălin Măruță. Artista a povestit faptul că îi place să gătească și le pregătește copiilor ei preparate diferite pentru că nu au preferințe similare. „Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu și cu fructe de mare. Fac de două feluri pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, îți răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi le fac foarte bune.”

Andra a ținut să lămurească zvonurile care au tot circulat cu privire la o presupusă sarcină și să spună adevărul. Artista a declarat că nu va deveni din nou mamă, însă a menționat faptul că dacă va fi însărcinată, nu va păstra acest lucru secret. „Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie am gătit, am mâncat şi mulți oameni pe care îi cunosc spun că s-au îngrășat în pandemie și eu sunt unul dintre acei oameni. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu sunt, dragilor. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a declarat Andra la PRO TV.

În ultima perioadă, Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, s-au aflat în atenția presei după ce prezentatorul TV a fost implicat într-un conflict cu Alex Velea și Antonia. Cei doi artiști au lansat diverse acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță și, deși prezentatorul a încercat să aplaneze conflictul, Alex Velea a continuat să vorbească despre motivele care au dus la această ceartă.

În ceea ce privește părerea Andrei, artista nu a făcut nicio declarație până acum, însă tatăl ei a vorbit despre acest scandal într-un interviu acordat publicației fanatik.ro. „Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile (…) Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia. S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei. De ce să intervină Andra? Andra este cântăreață, Andra a colaborat cu amândoi, o va mai face, se vor vedea la concerte, la evenimente. De ce să se implice într-un scandal pe care, sincer, nu l-am urmărit și nici nu știu exact de la ce a pornit”, a spus Mihai Alexandru pentru sursa menționată.

Citește și:
Cum arată astăzi băiețelul adoptat de Horia Brenciu. Toma are 7 ani și este adorabil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people