Andra, mărturisiri despre donația pe care a făcut-o Spitalului Matei Balș pe fondul pandemiei de coronavirus

Andra vorbește cu sinceritate despre această perioadă dificilă în care ne aflăm, dar și despre donația pe care a făcut-o Spitalului Matei Balș.

Andra, mărturisiri despre donația pe care a făcut-o Spitalului Matei Balș pe fondul pandemiei de coronavirus

În luna martie, Andra s-a alăturat celebrităților, dar și companiilor care susțineau medicii din prima linie a luptei împotriva coronavirusului, care în această perioadă depun o muncă extrem de grea. Astfel, ea a donat suma de 20.000 de euro Institutului Matei Balș. 

Andra a acordat un interviu pentru revista Viva în care a mărturisit că și-ar fi dorit chiar să meargă într-un spital și să ajute, însă, cum acest lucru nu era posibil, a decis să contribuie printr-o donație. „Am simțit nevoia să ajut, să mă implic. Știrile mă încărcau negativ, nu aveam stare, aș fi vrut să mă duc într-un spital în care aflam că nu exista personal suficient, dar nu aveam cum să fac asta, evident. Nu sunt medic. Așa că am făcut ceea ce puteam, de la distanță. Am donat cu speranța că voi ajuta cadre medicale, dar și pacienți. Este o perioadă în care multă lume dă dovadă de solidaritate și empatie și sper ca asta să ne ajute să depășim această perioadă grea”, a declarat Andra pentru Viva.

După cum bine știm deja, activitatea artiștilor este suspendată în această perioadă, însă Andra a decis să își ajute chiar și așa colegii de trupă. „Pot doar să vă spun că îmi susțin angajații de la casa de discuri și colegii de trupă, ca de obicei, chiar dacă nu mai avem activitate.”

Andra a mai vorbit și despre planurile pe care le-ar fi avut în această perioadă, dacă nu era pandemia de coronavirus. „Aveam în plan câteva concerte în Europa, continuam turneul „Tradițional”, iar prima oprire ar fi fost chiar în Italia, la Padova. Ar mai fi urmat și alte orașe, din Italia și din Spania. Pe lângă asta, aveam repetiții intense pentru „Pasión”, superconcertul cu muzică latino care urma să aibă loc la Sala Palatului la început de aprilie. Desigur, aveam și concerte în țară, festivaluri de Florii, de Paște. Aveam în plan și o mică vacanță cu familia. Dar nu mă plâng, este important să ne revenim din acest șoc, să avem cât mai puține victime.”

De asemenea, Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, le vorbesc cu sinceritate celor doi copii ai lor, David și Eva despre coronavirus și această perioadă extrem de dificilă pe care o traversăm cu toții. În cadrul unui vlog publicat de către cei doi pe contul oficial de YouTube al fiicei lor, atât Eva, cât și David știau ce anume înseamnă coronavirusul și îi îndemnau pe oameni să stea în casă. „Ne spălăm pe mâini și numărăm până la 20. Înseamnă că trebuie să stăm în casă. Coronavirus este un virus. Virusul este afară, este un hoț care poate să intre peste noi. Să nu ieșiți afară, deloc!,” a spus Eva.

Citește și:
Cum își petrece Simona Halep auto-izolarea în vremea pandemiei de coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people