Anca Serea, dezvăluiri sincere despre viața de mamă a șase copii: „Foarte multă iubire”

Anca Serea a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram câteva dintre principiile după care s-a ghidat în creșterea și educarea celor șase copii ai săi.

Anca Serea, dezvăluiri sincere despre viața de mamă a șase copii: „Foarte multă iubire”

Anca Serea reușește să facă față cu brio provocărilor pe care viața de mamă i le aduce. Chiar dacă a avea șase copii nu este o misiune ușoară, vedeta mărturisește că David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah sunt extrem de cuminți și de ascultători. Fiind adeseori întrebată despre modul în care își crește copiii, Anca a împărtășit cu fanii săi de Instagram câteva dintre secretele sale. Aceasta povestește că unul dintre principiile pe care le-a aplicat întotdeauna în creșterea copiilor săi a fost acela de a-i trata ca de la egal la egal, exact ca pe niște oameni mari.

„Sunt deseori întrebată cum de am copii atât de cuminți, care mă ascultă. Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru, ia faptul că David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah se comportă astfel este pur și simplu o consecință firească a modului în care mă comport eu cu ei. Întotdeauna am privit copiii, și nu doar pe ai mei, ca pe niște persoane capabile să aibă trăiri, gânduri, sentimente, și nu ca pe niște ființe incapabile, cum observ de multe ori în jurul meu.”, a dezvăluit Anca Serea.

În plus, vedeta a mărturisit și că întotdeauna a avut grijă să le oferă celor șase copii ai săi extrem de multă iubire și respect.

„Copiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem, iar eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată. În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire”, a scris Anca Serea pe contul ei de Instagram.

De asemenea, aceasta a mărturisit și că își petrece extrem de mult timp alături de copiii săi, în încercarea de a le oferi cât mai multe amintiri memorabile.

„Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile.”, a concluzionat Anca Serea.

Citește și:
Lili Sandu & Silviu Țolu, mărturisiri sincere despre relația lor și viața de părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people