Anastasia Soare, prezentă la un eveniment important pentru Victoria Beckham

Anastasia Soare a fost prezentă la lansarea primului produs de îngrijire din gama Victoriei Beckham.

Anastasia Soare, prezentă la un eveniment important pentru Victoria Beckham

Anastasia Soare, fondatoarea unuia dintre cele mai iubite brand-uri de produse cosmetice din întreaga lume, a fost prezentă la evenimentul de lansare al primului produs de îngrijire a pielii din gama creată de Victoria Beckham în colaborare cu Augustinus Bader.

Victoria Beckham și-a lansat prima colecție de make-up în urmă cu doar câteva luni, bucurându-se deja de succes în industrie. Printre produsele lansate inițial se numără palete de farduri de ochi, creioane kohl și creioane de buze în culori nude. Acum faimosul designer a lansat și primul produs de îngrijire a pielii în colaborare cu Augustinus Bader.

Evenimentul de lansare a avut loc în Los Angeles, iar printre invitați s-au numărat Kim și Kourtney Kardashian, precum și Anastasia Soare, Victoria Beckham având un mesaj special pentru aceasta.

„@anastasiasoare prietena mea, dragostea și sprijinul tău înseamnă mai mult decât îți poți imagina. Îți mulțumesc că ți-ai deschis casa și m-ai primit în comunitatea ta. Femei care sprijină femei!!”

Citește și:
#ELLEInterviu: Anastasia Soare, despre afacerea ei de succes și secretul unor sprâncene perfecte (VIDEO)

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people