Anastasia Soare, premiată în cadrul Los Angeles Ballet Gala 2020

Anastasia Soare, CEO și fondatoare a celebrului brand Anastasia Beverly Hills, a primit Angel Award în cadrul Los Angeles Ballet Gala 2020.

Anastasia Soare, premiată în cadrul Los Angeles Ballet Gala 2020

Los Angeles Ballet, singura companie din Los Angeles de balet clasic profesionist, a organizat gala anuală în cadrul căreia a fost premiată și Anastasia Soare. Printre premianți s-au mai numărat producătorul și coregraful Kenny Ortega, ce a luat premiul Industry Excellence Award și designerul Gelila Assefa Puck, premiat cu trofeul Global Impact Award.

Anastasia Soare a venit la eveniment însoțită de fiica ei, Norvina, dar și de buna ei prietenă Kris Jenner.

De altfel, Kris Jenner a fost cea care i-a înmânat trofeul pe scenă, momentul fiind imortalizat și de fiica Anastasiei. „Mama mea are prieteni minunați', a scris Novina pe Instagram.

În discursul ei, Kris Jenner s-a referit la Anastasia Soare ca la o luptătoare. „Ea niciodată nu a crezut că NU este un răspuns. Iar acesta este unul dintre lucrurile pe care le ador la ea, a spus vedeta.

La eveniment a mai fost prezentă și Alexandra Nechita, celebra artistă româncă, ea alegând să posteze pe contul ei de Instagram câteva imagini de la eveniment.

Citește și:
#ELLEInterviu: Anastasia Soare, despre afacerea ei de succes și secretul unor sprâncene perfecte (VIDEO)

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people