Ana Ularu, rol principal alături de Keanu Reves în thrillerul Siberia

Ana Ularu și Keanu Reeves interpretează personajele principale din Siberia, thrillerul despre un comerciant american de diamante și femeia pe care o iubește, prinși în jocul mortal dintre un cumpărător de diamante și serviciul federal de informații.

Ana Ularu, rol principal alături de Keanu Reves în thrillerul Siberia

Ana Ularu joacă rolul Katyei, proprietara unei cafenele și femeia de care Lucas, personajul interpretat de Keanu Reeves, se îndrăgostește.

Lucas (Keanu Reeves), un comerciant american de diamante care călătorește la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbușească, iar Lucas pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil. Pasiunea și iubirea dintre ei devin din ce în ce mai intense, pe măsură ce lucrurile din lumea înșelătoare a comerțului cu diamante se complică. Lucas și Katya caută cu disperare o cale de scăpare dintr-o lume fără ieșire.

Atât actorul Keanu Reeves, cât și regizorul Matthew Ross, au avut cuvinte de laudă la adresa Anei Ularu.

„Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul și meșteșugul ei, în sine – este o actriță cu foarte multă experiență, spune Keanu Reeves despre Ana Ularu.

„Nu poți juca acest rol decât dacă ai un caracter foarte puternic, iar Ana este o forță, spune Gabriela Bacher, unul dintre producătorii filmului. „I-a dat personajului său exact ce speram.

„Ana a adus acestui proiect o pasiune și o energie absolută și foarte puternică. A lucra cu ea este o experiență de vis, a adăugat regizorul Matthew Ross.

Producția canadiano-americană-germană regizată de Matthew Ross va avea premiera internațională în 13 iulie, la New York. Un prim cadru din film a apărut deja în media internațională și reprezintă o scenă între cei doi actori principali.

Citește și:
Operatiunea dulapul cu Ana Ularu

Foto: PR

Recomandari
evedete.ro
Mai multe din people