Amber Heard îl descrie pe Johnny Depp ca fiind un monstru, mai ales când consumă alcool

Amber Heard îi aduce noi acuzații fostului ei soț, Johnny Depp, în care susține că era bătută de fiecare dată când acesta consuma alcool.

Amber Heard îl descrie pe Johnny Depp ca fiind un monstru, mai ales când consumă alcool

Amber Heard, care a fost căsătorită cu Johnny Depp doar un an înainte să depună actele pentru divorț în luna mai 2016, detaliază violența domestică la care a fost supusă, explicând că Depp a lovit-o în mod repetat, i-a rupt părul și aproape a sufocat-o. Actrița a oferit aceste informații în cadrul procesului de defăimare pe care fostul ei soț l-a intentat împotriva ei, după ce a aflat că Amber a vorbit cu Washington Post despre abuz.

Actrița în vârstă de 32 de ani a enumerat o mulțime de incidente prin care a trecut în relația cu Depp, în documentele obținute de The Post. Amber a povestit momentele de abuz încă de la începutul relației, în 2012: „După un an de relație am început să observ că Johnny era dependent de droguri și alcool. Uneori, când Johnny consuma simultan atât narcotice ilegale cât și prescripții medicale, a trebuit să caut ajutor medical. De câte ori folosea, îmi era teamă pentru amândoi. Devenea o persoană complet diferită, deseori violentă și delirantă. Am numit acea versiune a lui Johnny, „Monstrul”. Deseori, după ce acele stări treceau, nu-și amintea că a fost violent. Pentru că l-am iubit pe Johnny, am crezut în multele lui promisiuni că se va face bine. M-am înșelat.”

Într-o dimineață, când cei doi au urcat în avion pentru a zbura către LA, în mai 2014, Heard a susținut că Depp era deja beat. „În timpul zborului, Johnny le-a ordonat însoțitorilor de zbor să-i aducă o mască de oxigen, continuând în acest timp să bea alcool. Oamenii lui Johnny mi-au spus că era supărat pentru că am filmat o scenă romantică alături de James Franco cu o zi înainte. În scurt timp, Johnny a început să arunce cu obiecte în mine. În loc să reacționez la comportamentul lui, am schimbat pur și simplu locul. Asta nu l-a oprit. A împins un scaun către mine în timp ce mergeam și a început să țipe „James Franco'. La un moment dat, m-am ridicat, iar Johnny m-a lovit în spate și am căzut. A continuat să strige obscenități până când a intrat în baia avionului și a leșinat, rămânând încuiat acolo pe tot parcursul zborului„, a continuat Amber.

După întreaga scenă, se pare că Johnny i-a trimis un mesaj lui Amber în care și-a cerut scuze: „Încă o dată, mă aflu într-o poziție de rușine și regret. Bineînțeles, îmi pare rău. Nu știu ce s-a întâmplat. Dar nu o voi mai face niciodată. Boala mea s-a manifestat și m-a cuprins. Trebuie să mă fac bine. Îmi pare foarte, foarte rău. Te iubesc și îmi pare rău că te-am dezamăgit.”

Amber Heard a explicat că, în urma divorțului din ianuarie 2017, mult persoane au acuzat-o că și-a falsificat rănile: „Mulți oameni cred că sunt mincinoasă (fără să-mi audă măcar povestea). Am fost exclusă dintr-o campanie a unui mare brand de modă. Am pierdut un rol într-un film în care deja fusesem acceptată. Oameni pe care nu i-am întâlnit niciodată m-au amenințat cu violență. Am primit atât de multe amenințări cu moartea încât a trebuit să-mi schimb numărul de telefon aproape săptămânal.

Avocații lui Johnny Depp continuă să nege acuzațiile.

 

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry nu vor anunța momentul în care se va naște copilul lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people