Amber Heard, eseu emotionant despre violenta domestica si experienta ei traumatizanta

Amber Heard semneaza un eseu emotionant in cel mai recent numar al revistei Porter, in care vorbeste despre ce inseamna pentru ea a fi victima violentei domestice.

Amber Heard, eseu emotionant despre violenta domestica si experienta ei traumatizanta

Amber Heard este in plin proces de do de actorul Johnny Depp, pe care il acuza de violenta domenstica, si a transmis tuturor femeilor aflate in aceasta situatie un puternic mesaj.

Actrita a povestit despre ce inseamna sa fii catalogata o victima, de ce femeile din toata lumea ar trebui incurajate sa vorbeasca despre aceste experiente neplacute si de ce nimeni nu ar trebui sa mai accepte vreodata sa fie intr-o astfel de situatie.

Nu esti singura. Poate ca ai suferit singura, in spatele usilor inchise, insa nu esti singura. Trebuie sa stii asta. Vreau sa iti reamintesc de puterea ta, o putere care a fost marita de numarul femeilor care stau in tacere langa tine – un adevar care mi-a permis sa sparg usile in spatele carora m-am aflat si eu la un moment dat', scrie actrita in eseu.

Sa incepem cu adevarul – crudul adevar. Atunci cand o femeie vorbeste despre nedreptatile cu care se confrunta, in loc de ajutor, respect si sustinere, va fi intampinata cu ostilitate, scepticism si rusine. Motivele ei vor fi puse sub semnul intrebarii si adevarul ei va fi ignorat', a completat Heard.

Citeste si:
Amber Heard apare intr-un video impotriva violentei domestice

Actrita a mai vorbit si despre faptul ca este nevoie de mult curaj pentu a iesi in fata si a vorbi', in special cand nimeni nu crede lucrurile pe care le spun victimele violentei domestice.

Eseul lui Heard se incheie cu un mesaj puternic adresat celor care trec sau au trecut prin experiente similare. „Promit fiecarei femei care sufera in tacere ca nu este singura. Poate nu ne vezi, dar suntem acolo'.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people