Amber Heard apare intr-un video impotriva violentei domestice

Actrita Amber Heard a aparut intr-un video al organizatiei GirlGaze, care lupta impotriva violentei asupra femeilor.

Amber Heard apare intr-un video impotriva violentei domestice

In urma cu cateva luni, Amber Heard era in centrul unui scandal mediatic, acuzandu-l pe fostul ei sot, Johnny Depp, de violenta si agresivitate impotriva sa.

Acum, Amber Heard a aparut intr-un video inspirational, al organizatiei GirlGaze, un video care face parte dintr-o campanie care lupta impotriva violentei asupra femeilor.

Actrita, acum in varsta de 30 de ani, vorbeste cu convingere in filmulet, avand scopul de a ajuta si de a inspira si alte femei.

Citeste si:
Vocea de la telefon

Amber Heard incearca, atat prin aparitia sa in video cat si prin cuvintele pe care le rosteste, sa le faca si pe alte femei sa realizeze ca violenta conjugala trebuie sanctionata cat mai repede si ca este un subiect care nu trebuie ocolit si evitat.

„Vocea ta este cel mai puternic lucru si noi, impreuna, ca femei ce ne stam alaturi nu putem si nu vom accepta mai departe sa tacem.'

Urmareste si tu video-ul in care apare Amber Heard, mai jos. Un lucru important pe care trebuie sa il stii este ca linia telefonica dedicata victimelor violentei in familie este 0 800 500 333, daca tu sau cineva apropiat tie se confrunta cu acest tip de situatie.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people