Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani”

Amalia Năstase se numără printre cele mai apreciate vedete din România.

Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani”

Amalia Năstase se numără printre cele mai apreciate vedete din România, în special și datorită declarațiilor sincere pe care le-a făcut în fiecare interviu acordat. Ea a vorbit mereu deschis despre anumite momente care i-au marcat viața, atât cea personală cât și cea profesională, și același lucru l-a făcut și când a fost vorba despre modul în care are grijă de imaginea ei.

La 45 de ani Amalia Năstase arată fabulos și acest lucru se poate observa cu ușurință din imaginile și clipurile pe care le postează pe rețelele de socializare. De altfel, într-o emisiune TV, ea a vorbit și despre operațiile sale estetice și intervențiile chirugicale. „Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri. Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi cea pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a spus vedeta.

De-a lungul timpului, Amalia Năstase s-a confruntat cu fluctuații considerabile de greutate. Chiar dacă acum vedeta are o formă fizică de invidiat, în urmă cu trei ani, aceasta ajunsese la o greutatede 96 de kilograme. Invitată recent într-o emisiune TV, Amalia a dezvăluit cum a reușit să slăbească aproximativ 30 de kilograme, dar și care a fost momentul în care a decis că trebuie să își schimbe complet stilul de viață.

„La un moment dat am zis că nu se mai poate. Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat. Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot”, a povestit Amalia Năstase, într-o emisiune TV, anunță Spy News.

Pentru a ajunge la forma fizică dorită, Amalia a renunțat aproape complet la zahăr, eliminând de asemenea din dieta sa și mâncarea de tip fast food. Însă, aceasta a subliniat că, pentru a-și atinge obiectivul, a trebuit să dea dovadă de foarte multă ambiție și perseverență.

„În doi ani, am mâncat de două ori zahăr. (…) Trebuie să te gândești că sunt oameni care sunt forțați să facă asta, că altfel mor, și atunci trebuie să te gândești că tu nu ai vrea să fii acolo și că ți-a dat Dumnezeu oportunitatea să te schimbi tu, fără să te oblige cineva”, a povestit aceasta.

De asemenea, Amalia a vorbit și despre problemele de sănătate din acea perioadă, dezvăluind că din cauza surplusului de kilograme s-a confruntat adeseori cu dureri articulare.

„Pe mine mă dureau genunchii, mă dureau coatele… de la apa reținută. (…) Mâncarea asta pe care o poftești nu este totul în viața ta”, a concluzionat fosta soție a lui Ilie Nastase.

Citește și:
Dieta cu care Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people