Alina Pușcaș s-a accidentat în timpul filmărilor pentru emisiunea Splash! Vedete la Apă

Alina Pușcaș este concurentă în cadrul emisiunii Splash! Vedete la Apă și s-a și accidentat în timpul filmărilor.

Alina Pușcaș s-a accidentat în timpul filmărilor pentru emisiunea Splash! Vedete la Apă

Alina Pușcaș se antrenează intens deja pentru cel mai răcoritor show al verii! „Splash! Vedete la Apă”, care va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1.

Chiar dacă nu este pentru prima dată când își pune la încercare curajul, dar și abilitățile, Alina Pușcaș mărturisește că antrenamentele pentru Splash nu sunt niciodată ușoare. „Nu pot să zic că voi sări spectaculos pentru că instinctul de conservare pare să se fi acutizat față de acum șapte ani când am participat prima oară la Splash. Așa că încep prin a mă scuza de acum, nu cred că o să fac o mega săritură, îmi este în continuare foarte frică de înălțime. Plus că deja au apărut vânătăile, e un mic dezastru, dar va trebui să fac oricum săritura”, a povestit Alina Pușcaș.

Pe parcursul antrenamentelor vedeta a profitat de fiecare moment liber pentru a se întinde și pentru a-și relaxa mușchii suprasolicitați și a împărtășit cu fanii mai multe imagini. Încurajările din partea fanilor nu s-au lăsat mult timp așteptate, aceștia urându-i mult succes și curaj.

Cum se va descurca Alina Pușcaș și dacă va reuși să își învingă frica de înălțime, fanii pot afla începând de vineri 13 august, de la ora 20.30, și sâmbătă, 14 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. În fiecare vineri și sâmbătă, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Citește și:
Smiley vorbește despre un moment dificil din viața sa: „Am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri'

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people