Alina Eremia și viața privată vs. viața publică a unui artist

Alina Eremia a vorbit, în exclusivitate pentru ELLE, despre presiunea media pe care o simte cu privire la relația ei.

Alina Eremia și viața privată vs. viața publică a unui artist

Alina Eremia are peste 1.2 milioane de fani pe Facebook, iar pe Instagram peste 770.000 de followers, deci se încadrează în toate criteriile care definesc o persoană publică. Cu toate acestea, în viața ei de zi cu zi, Alina este o fată ca noi toate, în vârstă de 24 de ani, cu o viață (aproape) normală. De ce „aproape'?

Alina tocmai a apărut, împreună cu iubitul ei, pentru prima oară, pe coperta revistei Unica. Acum, ea a vorbit pentru ELLE despre cum este să fii mereu în lumina reflectoarelor, chiar și atunci când nu vrei, și despre cât de daunatoare este presiunea media pentru o relație.

ELLE: Cine este Edi Barbu (pe care tocmai l-am cunoscut din portretul vostru apărut în revista Unica din această lună)?
Alina Eremia: Iubitul meu și omul care mă echilibrează și omul alături de care construiesc o relație.

ELLE: Cum v-ați cunoscut?
A. E.: Frecventam aceeași sală de fitness. S-a întâmplat într-o după-masă să ne nimerim la aceeași oră, ni s-au intersectat privirile și a cam fost dragoste la prima vedere. Sala a rămas în continuare o activitate comună :))

ELLE: De ce crezi că e mai bine ca viața privată a artiștilor să rămână privată?
A. E.: Mi-am dorit să fac muzică și mi-am dorit ca muzica mea să ajungă la cât mai mulți oameni; pe măsură ce visul acesta a devenit realitate a început să apară și presiunea media, dar și dorința publicului de a mă cunoaște dincolo de piesele mele. Îmi place să fiu aproape de publicul meu și îmi place să țin legătura cu ei, dar când vine vorba de viața mea privată sunt destul de rezervată, pentru că nu îmi place felul în care se denaturează informația și nici nu vreau să mut atenția de pe munca mea. Mi-am dorit ca o parte din lucruri să rămână doar pentru noi doi, pentru că nu vreau să își piardă din valoare și nici nu aș fi confortabilă absolut deloc să îmi văd viața privată pe prima pagină a tuturor ziarelor.

ELLE: De ce te simți mai bine, ești mai fericită, într-o relație care este ținută departe de ochii publicului?
A. E.: Cine spune că presiunea media nu există se înșală. Este neplăcut când vrei să faci activități simple, care fac parte din rutina de zi cu zi a oricărui om, dar tu nu te poți bucura de ele la fel. Spre exemplul ieșitul la film, mersul la mall sau o plimbare în centrul Bucureștiului. Sunt lucruri pe care îmi doresc să le fac, dar în acest moment nu le pot face fără să îmi asum niște consecințe.

ELLE: V-a afectat relația calitatea ta de persoană publică? Dacă da, cum?
A. E.: Edi este un bărbat matur și a înțeles ceea ce implică faptul că sunt în atenția oamenilor și viața mea este destul de expusă și nu a fost un motiv care să degradeze felul în care ne înțelegem.

ELLE: Un moment/o întâmplare mai puțin funny cu care te-ai confruntat de-a lungul timpului.
A. E.: Acum câțiva ani, seara, eram cu câteva prietene în oraș și un paparazzi a sărit efectiv din niște tufișuri în fața noastră. Ne-am speriat groaznic. Nu ne așteptam să ne apară cineva în față, prietenele mele nu au legătură cu domeniul acesta, s-au speriat și ele. Paparazzi-ul a început să mă întrebe tot felul de lucruri care nu aveau sens. A fost o experiență oribilă!

ELLE: Ce îți dorești să le transmiți fanilor tăi cu privire la acest subiect?
A. E.: Cei care îmi ascultă muzica știu că sunt în contact cu mine pe social media și acolo răspund și discut cu ei deschis despre orice subiect. M-am bucurat să văd că sunt alături de mine și de această dată și că mă susțin necondiționat. Este foarte important pentru mine să știu că îi am alături și că mă ajută!

Citeste si:
Operațiunea Dulapul cu… Alina Eremia (VIDEO)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people