Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în direct la TV

Iubitul cântăreței Alexandra Stan a cerut-o de soție în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro Tv, pe 14 martie.

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în direct la TV

Alexandra Stan se mărită! I-a spus „DA” iubitului ei, Bogdan Stăruială.

Artista a răspuns emoționată cu „DA” la întrebarea pe care o aștepta de aproape un an. Iubitul ei a cerut-o de soție în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro Tv, pe 14 martie. Cuplul e împreună de trei ani, timp în care s-a tot gândit să facă acest pas.

Feeling cozy Foto: @iamsegu

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

În urmă cu un an, artista vorbea despre cum își imaginează că va arăta ca mireasă: Îmi doresc o rochie atipică, nu neapărat de prinţesă. Relaţia noastră a pornit cu paşi mici. Ne ştim de mulţi ani, dar pentru o perioadă lungă nu am ţinut legătura, până când, dintr-o dată am început să vorbim foarte mult la telefon. Fără să ne dăm seama ne-am apropiat foarte mult şi relaţia noastră de prietenie s-a transformat în ceva şi mai frumos, una de iubire', a declarat artista pentru revista Taifasuri.

La emisiunea lui Cătălin Măruță, Alexandra a mai vorbit și despre planurile ei. A spus că își dorește să devină mămică, dar și că urmează multe proiecte pe plan profesional. Urmează să lanseze un album în Japonia în luna aprilie și se pregătește și pentru lansarea unei linii vestimentare.

Citește și:
Alexandra Stan, revoltată după vizita la Spitalul Județean Constanța: „Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi'

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people