Alex Rodriguez a înșelat-o pe Jennifer Lopez cu puțin timp înainte de anunțul logodnei?

Jose Canseco, un fost jucător de baseball, l-a acuzat pe Alex Rodriguez că a înșelat-o pe Jennifer Lopez cu fosta lui soție.

Alex Rodriguez a înșelat-o pe Jennifer Lopez cu puțin timp înainte de anunțul logodnei?

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood încă de la începutul relației lor, din 2017. După cum majoritatea dintre fanii celor doi se așteptau, Alex a cerut-o în căsătorie pe Jennifer weekend-ul trecut, în timp ce erau într-o vacanță în Bahamas.

Alex și J. Lo au făcut anunțul simultan, postând pe Instagram o fotografie cu impresionantul inel de logodnă care se zvonește că valorează aproape un milion de dolari. Atât fanii celor doi, cât și celebritățile le-au transmis mesaje de felicitări, însă totul a luat o întorsătură dramatică duminică seara, când Jose Conseco, fost jucător de baseball, a postat un mesaj pe Twitter în care îl acuză pe Alex Rodriguez că a înșelat-o pe Jennifer Lopez cu fosta lui soție.

„J.Lo habar n-are că Alex o înșală cu fosta mea soție, Jessica, biata fată nu are nici cea mai mică idee cine este el de fapt”, a scris Jose în primul mesaj, după care au urmat alte detalii despre presupusa infidelitate. „Eram lângă ea acum câteva luni când a sunat-o. Alex Rodriguez te provoc la un meci de box oricând vrei. Pot fi supus și testului cu poligraf pentru a dovedi că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este adevărat”, a continuat Jose.

Cuplul, prietenii sau familiile lor nu au comentat încă zvonurile.

Citește și:
Sophie Perry, fiica lui Luke Perry, are un mesaj puternic la adresa celor care i-au criticat comportamentul

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people