Alex Rodriguez dezvăluie primele detalii despre locul în care va avea nunta cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu vor să dezvăluie foarte multe despre nunta lor, însă fostul jucător de baseball a oferit un indiciu important.

Alex Rodriguez dezvăluie primele detalii despre locul în care va avea nunta cu Jennifer Lopez

În cadrul unei emisiuni, Alex Rodriguez nu a vrut să dezvăluie foarte multe detalii despre nunta sa cu Jennifer Lopez. Cu toate acestea, el a oferit un singur detaliu despre mult așteptatul eveniment.

„Am un singur indiciu pentru voi. Un indiciu pentru nuntă. Va fi un zbor lung”, a spus Alex Rodriguez. El a vorbit și despre implicarea sa în procesul de organizare, dezvăluind că va avea un singur lucru de făcut. „Când te gândești la planurile de nuntă, iar Jennifer este partenera ta, tot ce faci este să aprobi. Nu știu unde este locul, nu știu ce voi purta, nu știu când va fi. Doar voi apărea acolo.”

Alex Rodriguez a dezvăluit totodată că lista de invitați va fi una destul de mare, foștii parteneri fiind invitați la nuntă. „Cu cât sunt mai mulți, cu atât mai bine. Aș spune că foștii sunt invitați la nuntă.”

Fostul jucător de baseball a declarat că ar putea plânge în ziua cea mare, fiind un moment emmoționant atât pentru el, cât și pentru Jennifer. „Nu credeam că sunt genul de persoană care plânge, însă presa din New York m-a făcut mult să plâng, însă era vina mea”, a declarat Alex referindu-se la presa negativă din perioada în care juca pentru Yankees. „Nu credeam că plâng, dar când văd că fiicele mele fac diferite lucruri, ajung să plâng pentru orice. Și este nebunesc. Cred că este o chestie de tată.”

Citește și:
Alex Rodriguez demonstrează încă o dată că este partenerul perfect pentru Jennifer Lopez

Foto: Arhiva Revistei Elle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people