Am aflat unde își vor petrece Prințul Harry și Meghan Markle luna de miere

Nunta Prințului Harry al Marii Britanii cu Meghan Markle este cel mai așteptat eveniment al primăverii.

Am aflat unde își vor petrece Prințul Harry și Meghan Markle luna de miere

De-abia așteptăm nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, la Londra. Acum, entuziasmul pentru marele eveniment a ajuns la cote maxime, pentru că tocmai am aflat și unde își vor petrece aceștia luna de miere!

Conform Daily Mail și Daily Express, cuplul regal se va îmbarca într-o călătorie superbă, pe meleaguri africane. Se pare că cei doi vor ajunge în Namibia. Prințul Harry și Meghan Markle se vor caza la o cabană de lux din Valea Hoanib din Namibia.

Se pare că o noapte la cabană costă aproximativ 1000 de dolari. Mai mult decât atât, se pare că această cabană nici nu este construită încă, pentru că este făcută special pentru cuplul regal!
Cel mai probabil motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au ales ca destinație pentru luna de miere tocmai Namibia este acela că vor avea parte de intimitatea atât de mult dorită – Namibia este printre cele mai puțin populate țări din lume însă are peisaje superbe!


Multe voci spuneau că Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea să aleagă Botswana pentru petrecerea lunii de miere, pentru că acolo și-au petrecut prima vacanță în cuplu. Cu toate acestea, Namibia pare în acest moment destinația mai probabilă, însă va trebui să mai așteptăm până vom obține confirmarea!

Citește și:
Meghan Markle îi va onora amintirea Prințesei Diana purtând un lucru extrem de special în ziua nunții sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people