Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit la vârsta de 61 de ani

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a murit la vârsta de 61 de ani. Artistul era internat în spital după ce fusese depistat cu coronavirus.

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit la vârsta de 61 de ani

Adi Bărar, fondatorul trupei rock Cargo, a murit la vârsta de 61 de ani. Vestea a fost comunicată de către colegii săi de formație prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook. 

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021. „Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, se arată în mesajul publicat de componenții trupei Cargo.

La jumătatea lunii februarie, colegii săi de trupă anunțau tot printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a formației că Adi Bărar a fost internat în spital în stare gravă. La vremea respectivă, aceștia spuneau că starea de sănătate a lui Adi Bărar este fragilă și că sunt îngrijorați pentru situația în care se află, însă nu se menționa și motivul pentru care liderul trupei Cargo a fost internat în spital.

Ulterior, surse citate de către opiniatimișoarei.ro au dezvăluit că Adi Bărar a fost depistat pozitiv cu coronavirus și că a fost internat la secția de Terapie Intensivă la Spitalul Județean Timișoara, făcând o formă severă a bolii din pricina unor afecțiuni mai vechi pe care le avea.

Trupa Cargo a fost fondată în anul 1985 în Timișoara. Din formație mai fac parte Adrian Igrişan, Tavi Pilan, Ionuţ Cârjă şi Alin Achim. Adi Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960.

În 2015, membrii trupei Cargo au primit Ordinul Cultural în Grad de Cavaler de la preşedintele Klaus Iohannis – „pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical” – şi au devenit cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara, scrie Adevărul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people