Adevărul despre tronul britanic: Prințul William și Kate Middleton preiau responsabilitățile Reginei din cauza pandemiei de coronavirus?

Zvonuri cu privire la sănătatea Reginei Elisabeta a II-a au tot apărut, în ultima vreme, în presa de scandal. La fel și vizavi de responsabilitățile regale și de posesiunea tronului: ajung sau nu Prințul William și Kate Middleton pe tron înainte de vreme, din cauza pandemiei.

Adevărul despre tronul britanic: Prințul William și Kate Middleton preiau responsabilitățile Reginei din cauza pandemiei de coronavirus?

În ciuda zvonurilor apărute în presa de scandal, răspunsul este „nu”, Prințul William și Kate Middleton nu vor prelua responsabilitățile Reginei. Potrivit publicației care a lansat această ipoteză, New Idea, din cauza vârstei înaintate a Reginei și a Prințului Charles, Prințul William ar fi fost pregătit să devină capul familiei regale.

Mai mult decât atât, publicația de scandal consemnează că Regina Elisabeta a II-a, aflată în carantină săptămâna aceasta, „trebuie” să abdice pentru a se asigura că monarhia va continua să existe. Articolul citează așa ziși „experți regali” care spun că Prințul William, Kate Middleton și cel mai tânăr fiu al Reginei, Prințul Edward, vor fi nevoiți să preia responsabilitățile regale.

Povestea este însă una falsă, potrivit Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități. Nu există dovezi potrivit cărora Prințul William și Kate Middleton vor prelua tronul – nici măcar dovezi că Prințul va avea responsabilități suplimentare. În realitate, Prințul William se află în carantină împreună cu familia, cu cei trei copii aflați și ei acasă, cursurile fiind suspendate. Niciun membru al familiei regale nu are activități în public în acest moment.

De fapt, scrie Gossip Cop, Prințul William nu poate sări linia de succesiune și nu poate deveni, dintr-o dată, rege din cauza numeroaselor legi regale, cu sau fără pandemie.

Aceeași publicație, New Idea, a publicat în urmă cu trei săptămâni un articol în care susținea că Archie, fiul Prințului Harry și al actriței Meghan Markle, este dispărut de patru zile. De fapt, Archie este în Canada, împreună cu părinții lui. Mai mult decât atât, cu o săptămână mai devreme, New Idea publica un articol în care „confirma” divorțul celor doi, informație dovedită, de asemenea, falsă.

Citește și:
Prințul William, primul membru al unei familii regale care transmite un mesaj oficial despre pandemia de coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people