Adevărul despre nunta secretă a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston

Există mai multe speculații conform cărora Brad Pitt și Jennifer Aniton ar plănui o nuntă secretă într-o destinație exotică.

Adevărul despre nunta secretă a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston

În ciuda faptului că ne dorim ca Brad Pitt și Jennifer Aniston să formeze un cuplu, se pare că nu existe șanse ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă în ultima vreme apar tot mai multe zvonuri că ei chiar ar urma să se căsătorească în secret în Cabo.

Aceste zvonuri sunt false, după cum a investigat acest lucru și Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități. Conform publicației Star, foștii soți ar fi împreună. „Ei păstrează acest lucru secret. Au întâlniri romantice acasă la Brad și au rămas peste noapte unul la celălalt. Ei s-au reîndrăgostit unul de celălalt”, ar fi declarat o sursă din anturajul lor care nu a dorit să își dezvăluie identitatea.

Aceeași sursă a mai spus și faptul că ei vor să se căsătorească pentru a doua oară. „Ei se vor căsători. Nunta lor va avea loc în Cabo și vor să nu se afle despre asta până când nu se va întâmpla. De data asta vor să evite atenția care ar putea fi asupra lor.”

Sursa a mai adăugat și că deține anumite detalii importante, cum ar fi că actrița Courteney Cox va fi domnișoara de onoare, iar Bradley Cooper cavaler de onoare. „Bradley este precum un frate pentru Brad. A fost o alegere firească. Iar în ceea ce o privește pe Courteney, ea și Jennifer sunt ca o familie,” a declarat sursa.

În ceea ce privește motivul pentru care ei au ales să se căsătorească în Mexic, sursa a adăugat că Jennifer „adoră atmosfera de acolo, mâncarea și oamenii. Fără îndoială, a fost alegerea ei. Jen și Brad plănuiesc să aibă la dispoziție și câteva avioane private pentru a ajunge la destinație.”

Desigur, au existat și speculații privind posibilitatea de a avea un copil. „După nuntă, ei vor să adopte un copil. Brad știe cât de minunat este să crești un copil care are nevoie de o casă, iar Jennifer este dornică să devină mamă.”

Gossip Cop a furnizat întotdeauna informații conform cărora ei nu sunt împreună. Reprezentanții celor doi au confirmat și ei că Jennifer și Brad nu formează un cuplu și cu siguranță nici nu urmează să se căsătorească în Mexic. 

De-a lungul timpului, mai multe publicații de încredere, precum People, au confirmat că Brad și Jennifer sunt din nou prieteni, dar nimic mai mult. Motivul pentru care publicația Star a spus că nunta lor ar avea loc în Cabo este că Jennifer călătorește destul de des acolo, iar Courteney Cox și Bradley Cooper au fost implicați în această poveste deoarece sunt prieteni apropiați cu cei doi. 

În urmă cu o lună, Gossip Cop a mai publicat și alte informații false, potrivit cărora Jennifer și Brad se pregătesc să adopte o fetiță. În 2018, același tabloid a susținut că Jennifer este însărcinată cu copilul lui Brad Pitt.

Citește și:
Brad Pitt a fost surprins la un concert alături de o cunoscută actriță

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people