Adevărul despre imaginile cu Jennifer Aniston și Brad Pitt din culisele SAG Awards 2020

Brad Pitt și Jennifer Aniston au atras privirile tuturor la decernarea SAG Awards 2020, iar întâlnirea lor din culisele evenimentului a devenit virală.

Adevărul despre imaginile cu Jennifer Aniston și Brad Pitt din culisele SAG Awards 2020

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost prezenți la decernarea SAG Awards 2020. Cei doi au fost extrem de apropiați în culise, în timp ce se felicitau pentru premiile pe care le-au câștigat. Imaginile au făcut ocolul internetului, fanii celor doi gândindu-se deja la o posibilă împăcare a cuplului.

O sursă a povestit exclusiv pentru HollywoodLife detalii despre ce s-a întâmplat de fapt la întâlnirea celor doi din culisele SAG Awards 2020.

„Brad se afla în culise, terminase de făcut pozele cu premiul si a văzut-o pe Jennifer atunci când și ea a ajuns în culise. A strigat-o de numeroase ori, spunând ‘Aniston, Aniston’. Nu i-a spus niciodată Jen. Ea l-a auzit, însă nu a răspuns imediat și aproape că a mers în altă cameră pentru a evita întâlnirea”, a declarat sursa.

Aceeași persoană a mai precizat că: „Într-un final, el i-a captat atenția, s-au îmbrățisat un pic și au schimbat câteva cuvinte, felicitându-se reciproc pentru premii. Imaginea în care el o ține de mână arată de fapt cum el o trăgea ușor înapoi pentru a o felicita. Întregul moment a durat cam jumătate de minut sau un minut și a fost inițiat de Brad. El a fost cel care și-a dorit ca acest lucru să se întâmple. Amândoi au plecat apoi zâmbind. A fost un moment foarte frumos”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews) on

În plus, un alt moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Brad Pitt a fost surprins urmărind din culise discursul pe care Jennifer Aniston l-a avut pe scenă.

Întâlnirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie de la decernarea premiilor SAG a stârnit destul de multe controverse, având în vedere că ei erau destul de apropiați la eveniment. Cu toate astea, foarte mulți se întreabă și ce a crezut Angelina Jolie despre întâlnirea dintre fostul ei soț și Jennifer Aniston. Ei bine, o sursă apropiată Angelinei a dezvăluit pentru Hollywood Life faptul că actrița nu a fost impresionată de acest lucru. „Angelinei nu îi pasă de întâlnirea dintre Jennifer și Brad de la SAG. Ea știe că ei sunt prieteni și nu se lasă afectată de acest lucru. Nu îi place drama și se concentrează pe copiii ei și carieră. Restul sunt doar zvonuri.”

La SAG Awards 2020, Brad Pitt a câștigât trofeul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru interpretarea din Once Upon a Time in Hollywood, iar Jennifer Aniston pe cel pentru Cea mai bună actriță într-un serial – dramă, pentru interpretarea din The Morning Show.

Citește și:
Leonardo DiCaprio are o poreclă neobișnuită pentru Brad Pitt și te va surprinde cu siguranță

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people