Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston și Justin Theroux au decis să se despartă

Jennifer Aniston și Justin Theroux au decis să se despartă, anunțul fiind făcut chiar de către cei doi actori.

Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston și Justin Theroux au decis să se despartă

Jennifer Aniston și Justin Tehroux s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație, iar vestea că cei doi au decis să se despartă a uimit pe toată lumea.

Deși cei doi actori au ales să transmită un mesaj comun, special pentru a evita speculațiile despre relația lor, se pare că o sursă apropiată a dezvăluit și care a fost adevăratul motiv care a dus la această decizie.

Jennifer Aniston își iubește viața din Los Angeles, însă pentru Justin ea a încercat să se mute în New York, în locuința din Greenwich Village. Aceasta nu s-a adaptat și a preferat să se mute înapoi în locuința sa din Bel Air.

Jennifer se simte mai confortabil în Los Angeles alături de grupul ei de prieteni apropiați, însă Justin nu se simte acasă în Los Angeles, alături de prietenii lui Jennifer, el iubește New York și oamenii din oraș”, a declarat o sursă apropiată.

De-a lungul timpului, Jennifer și Justin au petrecut mai mult timp separați, mai ales din cauza filmărilor, iar acest lucru a dus la apariția unor probleme mai mari. Justin se concentrează asupra muncii sale, iar Jennifer nu este întocmai genul de fată relaxată, așa cum și-ar dori ea ca publicul să creadă. „Nu este fericită și are o fire complicată”, a declarat aceeași sursă.

Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat că se despart joia trecută, la scurt timp după apariția revistei Architectural Digest, în care este prezentată casa actriței.

Citește și:
Cum arată spectaculoasa casă din Bel Air a actriței Jennifer Aniston

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people