Adevaratul motiv din spatele despartirii Jolie-Pitt, dezvaluit intr-un nou documentar

Relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt va fi subiectul principal al unui nou documentar realizat de regizorul de film Ian Halperin.

Adevaratul motiv din spatele despartirii Jolie-Pitt, dezvaluit intr-un nou documentar

Ian Halperin, in varsta de 52 ani, un jurnalist cu abilitati de detectiv, a promis sa faca publice detalii despre despartirea cuplului si a sustinut si ca cei doi s-au instrainat chiar cu mai bine de un an inainte de despartirea oficiala din septembrie 2016.

O sursa care a povestit totul ziarului The Sun' sustine ca multe secrete despre viata cuplului vor fi dezvaluite in cadrul documentarului, iar ca cel mai mare soc va fi motivul despartirii celor doi.

Criticii sustin ca acesta ar fi ultimul lucru de care ar avea nevoie cei doi, Brad si Angelina trecand printr-un divort foarte complex. Cei doi soti au impreuna sase copii, pe care, momentan, Brad ii viziteaza sub supravegherea atenta a mamei.

Se pare ca Brad ar fi incantat despre ideea de a relua legatura cu fosta sotie, fiind dispus sa faca acest lucru in speranta ca relatia sa cu copiii s-ar imbunatati. Actorul sufera mult din aceasta cauza si spera sa-si indrepte greselile pe care le-a facut in relatia cu ei, greseli pentru care Angelina l-a acuzat oficial si pentru care autoritatile specifice au dezvoltat deja anchete cu rezultate incriminatoare.

Casatoria celebrului cuplu de la Hollywood s-a destramat la doar doi ani de la casatorie si la 12 ani de la filmarile pentru Domnul si Doamna Smith' din 2005, unde cei doi care s-au cunoscut si au incpeut o relatie.

Citeste si:
Angelina Jolie si Brad Pitt – 12 ani de relatie in 12 imagini reprezentative

Pentru ca si-au tinut mereu relatia departe de lumina reflectoarelor, aparitia unui documentar cu detalii exacte despre aceasta este un eveniment mult asteptat.

Text: Marilena Iordache
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people