Adele: tribut pentru George Michael la Premiile Grammy 2017

Adele a oferit, la Premiile Grammy 2017, un tribut pentru George Michael - dupa ce a gresit, cantareata a reluat show-ul de la inceput.

Adele: tribut pentru George Michael la Premiile Grammy 2017

Dupa ce a deschis ceremonia Premiilor Grammy interpretandu-si celebra melodie „Hello”, Adele a oferit un al doilea show al serii, un tribut pentru George Michael.

Cantareata, una dintre marile castigatoare ale serii, a interpretat melodia „Great Love” a regretatului George Michael, in semn de tribut pentru acesta.

Citeste si:
Adele o face pe Beyonce sa planga cu discursul sau de la Premiile Grammy 2017

Cu toate acestea, dupa ce au trecut aproximativ 30 de secunde, Adele s-a oprit, realizand ca ceva a fost in neregula.

„Stiu ca este live. Nu pot sa o fac din nou ca anul trecut. Imi pare rau pentru ca am injurat si pentru ca trebuie sa incep din nou. Putem sa o luam de la inceput? Nu pot sa stric asta pentru el…”, a spus Adele pe scena.

Producatorii au reluat show-ul de la inceput, iar Adele a oferit una dintre cele mai frumoase interpretari ale sale. Priveste!

Publicul din sala (format in mare parte din celebritati) a incurajat-o pe Adele, iar foarte multe vedete au avut reactii si pe social media cu privire la aceasta intamplare, in care o laudau pe Adele pentru gestul ei!

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people