Adele cucerește din nou Internetul cu o postare amuzantă

În acest weekend, Adele a făcut publice mai multe fotografii și videoclipuri amuzante pentru a sărbători ziua de naștere a prietenei sale, Nicole Richie.

Adele cucerește din nou Internetul cu o postare amuzantă

Deși în ultimele săptămâni Adele nu a mai făcut nicio postare pe contul său de Instagram, în weekend, cântăreața și-a încântat fanii din nou, cu mai multe imagini și videoclipuri.

Artista a sărbătorit ziua de naștere a bunei sale prietene, Nicole Richie, care a împlinit 39 de ani, pe 21 septembrie.

„La mulți ani dozei mele zilnice de grație! @nicolerichie te admir și te iubesc tare mult”, a fost mesajul pe care Adele i l-a transmis lui Nicole.

Se pare că pe cele două le leagă o prietenie frumoasă și că se bucură de fiecare minut împreună. Pe lângă o serie de fotografii pe care le-au făcut de-a lungul timpului, Adele a postat și un clip video extrem de amuzant. În acesta o putem vedea pe Nicole cum stă întinsă pe podeaua din bucătărie și o așteaptă pe Adele să intre în cameră pentru a o speria. Se pare că farsa i-a reușit de minune lui Nicole, Adele fiind vizibil surprinsă și chiar scoțând un țipăt.

Fanii s-au arătat foarte încântați de postarea făcută de artistă, lăsând o sumedenie de mesaje de apreciere. „Wow, prietenia voastră mi-a făcut anul mai bun” sau „Iubesc faptul că Nicole și Adele sunt prietene” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Însă, chiar dacă de data aceasta fanii artistei au fost plăcut impresionați, nu aceași lucru s-a întâmplat și la sfârșitul lunii august, când, Adele a postat pe contul său de Instagram o imagine care dorea să fie un omagiu al Carnavalului din Notting Hill, anulat anul acesta pe fondul epidemiei de coronavirus.

În acea imagine controversată, Adele era înfățișată într-un sutien în culorile steagului jamaican și cu părul aranjat în noduri Bantu. Vedeta a folosit imaginea ca să deplângă anularea festivalului care sărbătorește comunitățile negre și caraibiene din Marea Britanie. „Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London.”, a scris ea în postare. („Să ai un ceea ce ar fi trebuit să fie Notting Hill Carnival fericit, draga mea Londră”)

Fanii cântăreței din social media au decis imediat că aceasta este o imagine controversată și au început să o acuze de apropriere culturală – adică adoptarea unor elemente semnificative ale unei culturi minoritare de către un reprezentant al unei culturi majoritare, mai cu seamă gravă atunci când cultura celui care își însușește acele elemente este una care a beneficiat de pe urma exploatării culturii minoritare.

Citește și:
Sophie Turner a dezvăluit fotografii inedite din timpul sarcinii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people