Adele a dezvăluit imagini inedite cu ocazia zilei sale de naștere

Adele a împlinit ieri 33 de ani și și-a surprins fanii cu o poză în costum de baie.

Adele a dezvăluit imagini inedite cu ocazia zilei sale de naștere

Cântăreața Adele a împlinit ieri 33 de ani. Pentru a marca momentul, artista a postat trei imagini inedite pe contul său de Instagram. Așa cum ne-am obișnuit deja, postarea sa a cucerit Internetul, strângând în mai puțin de o zi peste cinci milioane de like-uri.

Se pare că artista a avut parte de o zi de naștere extrem de reușită, pe care și-a petrecut-o într-o destinație exotică. Într-una dintre imagini o putem vedea pe Adele într-un costum de baie cu mâneci lungi în timp ce se bucură de o partidă de înot în aer liber. „Thirty Free” a fost descrierea care a însoțit imaginile postate de cântăreață.

Așa cum era de așteptat, comentariile fanilor nu au întârziat să apară. „Te iubesc”, „Wow” sau „Regină” fiind doar câteva dintre reacțiile acestora.

La Hollywood au circulat o vreme zvonuri că Adele are o nouă relație și că alesul este Bradley Cooper, care i-a fost prezentat cântăreței de nimeni alta decât prietena lor comună, Lady Gaga.

Dar, după cum dezvăluie publicația Closer, prietenii lui Adele neagă informația. În schimb, aceștia au spus că artista britanică a găsit consolare și afecțiunea de care avea nevoie după divorț în brațele unui prieten din copilărie.

În aprilie 2019, Adele și-a anunțat surprinzătoarea despărțire de CEO-ul Simon Konecki, cu care are un fiu de opt ani, Angelo. Divorțul a fost finalizat abia luna trecută, iar cei doi împart custodia copilului. „Fiul ei înseamnă totul pentru ea. Întreaga ei viață se învârte în jurul lui”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Adele pentru site-ul People.

Cunoscută pentru discreția ei – s-a căsătorit în secret în 2018 și vorbește extrem de rar despre viața ei personală -, nu e deloc surprinzător ca Adele să prefere o relație cu cineva care nu are nicio legătură cu showbiz-ul.

„Adele este topită și, deși dorește să țină secret numele lui, nu și-a ascuns noua fericire de familie și prieteni”, a declarat o sursă pentru Closer. „Povestea de dragoste s-a înfiripat din senin, când Adele a venit acasă, la Londra, anul trecut, pe fondul relaxării restricțiilor de deplasare. Amiciția lor a luat o întorsătură neașteptată după o noapte de alcoolizare cu prieteni comuni, când amândoi și-au dat seama că aveau sentimente unul pentru celălalt.”, a mai spus sursa.

Citește și:
Adele, aspru criticată de fani după ce a promovat turismul sexual într-o parodie TV

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people