Adela Popescu vorbește sincer despre viața de familie și greutățile pe care le-a avut până acum

Adela Popescu a scris pe blogul personal un articol despre cum este viața ei acum, când este mamă a doi băieți, și cum anume reușește să treacă peste momente grele.

Adela Popescu vorbește sincer despre viața de familie și greutățile pe care le-a avut până acum

Adela Popescu este una dintre persoanele publice care mereu a vorbit sincer și despre momentele dificile prin care a trecut. De această dată, ea a scris un articol pe blogul său, povestind în detaliu care sunt problemele cu care se confruntă în prezent cei doi băieți ai săi, Alexandru și Andrei.

„Într-o casă cu doi copii mici nimic nu mai e cum a fost sau cum ar trebui să fie. Timpul se dilată până îi vezi dormind și se comprimă când sunt veseli și liniștiți. Dacă până acum îmi era destul de ușor să vă descriu viață noastră, acum este atât de schimbătoare și dinamică și de cu susul în jos uneori, încât nu pot fi coerentă într-un text. Și nu de oboseală, căci cu aceea am învățat să trăiesc și să o accept că pe un fapt imposibil de schimbat, ci pentru că nimic nu este previzibil, ordonat, coerent”, a spus Adela.

Adela a mai spus că unul dintre fii săi, Alexandru, are probleme de sănătate și nu va mai merge la grădiniță o perioadă. „Alexandru e acasă pentru că are otită. Vestea că nu va mai merge la grădiniță o săptămâna a fost greu de dus. De două luni ne luptăm cu muci la amândoi copiii, cu aspiratoare, picături, mârâieli. Altfel, Andrei merge de rupe, se cățără peste tot, vrea să facă tot ce face și fratele lui mai mare, uneori îmi pare că fredonează ce melodii aude, chiuie de fericire când intră mamaie și Alexandru pe ușă, e foarte guraliv, hotărât, cade încontinuu, mănâncă mâncare solidă destul de bine, încă îl alăptez, se trezește noaptea de vreo trei ori, coboară și se urcă singur în pat, ciupește, trage de par.”

De asemenea, Adela a mai vorbit și despre cum reușește să facă față tuturor, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, cu toate că mai sunt momente în care simte că nu poate face față. „În casă e mereu HAOS, o persoană nu prea le poate face față amândurora, motiv pentru care, foarte rar, eu și Radu am mai apucat să ieșim pe „romance” undeva. Insistăm cu un vinuț, un pește la cuptor, dar rareori găsim 10 minute în care să putem vorbi numai noi, despre noi. Serile sunt greuțe. Copiii obosesc, devin irascibili și, ce să zic, dă-i și plângi, tragi, aruncă. Cu toate astea, una peste altă, avem un sentiment tare fain că suntem compleți și că sigur vor veni și perioade mai ușoare.”

Citește și:
Adela Popescu, reacție amuzantă la „redecorarea' făcută de copiii ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people