Adela Popescu, primele detalii despre botezul celui de-al treilea fiu al ei, Adrian

Adela Popescu a început pregătirile pentru botezul celui de-al treilea fiu al ei, Adrian.

Adela Popescu, primele detalii despre botezul celui de-al treilea fiu al ei, Adrian

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproape o lună. Vedeta TV a născut pe 11 iulie 2021 un băiețel, pe care îl cheamă Adrian. Cei doi îi mai au împreună pe Alexandru și Andrei.

Adela Popescu a început pregătirile pentru botezul celui de-al treilea fiu al ei, Adrian, și a împărtășit câteva detalii cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele. (…) După ce punem la punct chiar toate detaliile vor afla și invitații că sunt invitați. Vreau să facem o invitație oficială … o vom trimite pe WhatsApp și vom și suna că nu suntem așa de mulți”, a precizat Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Pe tot parcursul sarcinii, dar și după ce a născut, Adela Popescu a vorbit cu sinceritate atât despre momentele plăcute prin care a trecut, cât și despre cele dificile. După ce a devenit mamă pentru a treia oară, ea a dezvăluit cum s-a adaptat cel de-al treilea băiețel la alăptare. „Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu (…) Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie superconștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, spunea Adela Popescu în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu a ținut să le împărtășească urmăritorilor ei și care este lecția importantă pe care a realizat-o acum, de când este mamă a trei copii, dar și care sunt momentele dificile pe care le-a întâmpinat. „Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați unul de altul, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricând ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Acum mi-e mai clar ca niciodată. Așa că nu pot să nu trag următoarea concluzie: când ai mai mulți copii dragostea NU se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Citește și:
Anca Serea, dezvăluiri sincere despre viața de mamă a șase copii: „Foarte multă iubire'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people