Adela Popescu, mesaj special cu ocazia aniversării fiului ei, Andrei

Băiețelul Adelei Popescu, Andrei, a împlinit ieri un an, iar vedeta a avut un mesaj emoționant cu această ocazie.

Adela Popescu, mesaj special cu ocazia aniversării fiului ei, Andrei

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, și-au aniversat ieri băiețelul, care a împlinit un an.

„La mulți ani, Andrei, dragostea noastră dolofană!”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram, alături de o imagine cu ea, soțul său, dar și de cei doi copii ai lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La multi ani, Andrei, dragostea noastra dolofana! ❤️ #1 @raduvalcan

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Imaginea cu ei a strâns aproape 30.000 de like-uri, dar și foarte multe comentarii de la urmăritorii ei. Printre persoanele care au comentat la fotografie s-au numărat și Simona Gherghe, care a făcut și ea o urare pentru băiețelul Adelei. „Ce repede trece timpul! La mulți ani, Andrei!”, a spus aceasta.

Prezentatoarea TV a fost mereu sinceră și a vorbit deschis și despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă. Adela nu s-a ferit și a vorbit și despre presiunea pe care a resimțit-o după naștere.

Recent, Adela a scris pe blogul său un articol în care face mărturisiri despre viața de familie, dar și cum reușește să păstreze un echilibru. „În casă e mereu HAOS, o persoană nu prea le poate face față amândurora, motiv pentru care, foarte rar, eu și Radu am mai apucat să ieșim pe „romance” undeva. Insistăm cu un vinuț, un pește la cuptor, dar rareori găsim 10 minute în care să putem vorbi numai noi, despre noi. Cu toate astea, una peste altă, avem un sentiment tare fain că suntem compleți și că sigur vor veni și perioade mai ușoare.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din România, iar cei doi sunt extrem de apreciați datorită sincerității lor. Cei doi au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei.

Citește și:
Adela Popescu vorbește sincer despre viața de mamă și problemele cu care s-a confruntat

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people