Adela Popescu i-a transmis mamei ei un mesaj emoționant, cu ocazia zilei sale de naștere

Recent a fost ziua de naștere a mamei Adelei Popescu, iar prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Adela Popescu i-a transmis mamei ei un mesaj emoționant, cu ocazia zilei sale de naștere

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de pe Pro TV, a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj special pentru mama ei, Doina Popescu, a cărei zi de naștere a avut loc recent. Mesajul transmis de vedetă a fost însoțit și de o fotografie cu cele două.

„M-ai crescut cu dragoste, respect, atenție și imensă răbdare. Copiii mei sunt învăluiți de iubirea ta și tot ce îmi doresc este să pot fi…ca tine. Îți mulțumesc pentru tot. La mulți ani, mama mea minunată! Te iubim!”, a fost mesajul emoționant scris de Adela Popescu pe Instagram.

Comentariile, aprecierile și urările din partea fanilor nu au întârziat să apară. Însă, pe lângă fani, au fost și câteva vedete care au ținut să îi ureze la mulți ani mamei Adelei Popescu, cum ar fi actrițele Dana Rogoz, Laura Cosoi și Olimpia Melinte, dar și artista Elena Gheorghe. Pe 8 octombrie a fost și ziua de naștere a Adelei Popescu, care a împlinit vârsta de 34 de ani.

Adela Popescu și mama ei au o relație extrem de apropiată, mai cu seamă că prezentatoarea TV este ajutată de aceasta în creșterea celor doi băieți, Alexandru și Andrei, pe care îi are alături de Radu Vâlcan.

În plus, în luna august, Adela Popescu a fost într-o vacanță în Grecia alături de familia ei și câțiva prieteni și cu acea ocazie, și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu imagini de familie inedite.

Citește și
Adelina Chivu, dezvăluiri inedite despre Adela Popescu, chiar de ziua acesteia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people