Adela Popescu, declarații despre momentul în care s-a mutat cu soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din România, iar acum Adela a vorbit despre momentul în care ea și soțul ei s-au mutat în casă nouă.

Adela Popescu, declarații despre momentul în care s-a mutat cu soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cuplurile care au vorbit deschis întotdeauna atât despre momentele frumoase, cât și de provocările pe care le-au întâmpinat până acum în relația lor.

Acum, Adela a povestit despre ziua în care ea și soțul ei, Radu Vâlcan, au decis să se mute împreună: „Ne-am mutat în casa în care locuim acum, iarna. Era un frigălău greu de uitat, centrala nu mergea și în dormitor aveam doar salteaua. Eram atât de fericiți și nerăbdători încât într-o dimineață Radu s-a trezit și mi-a spus: – Ne mutăm astăzi. – Cum? Fără pat, fără haine duse, fără nimic?”, a scris Adela pe Instagram.

În același timp, ea a spus și care au fost lucrurile pe care și le-au luat cu ei: „- Ne luăm un așternut, periuțele de dinți și haine de schimb. Gata, azi ne mutăm. Am trecut pe la un fast food, ne-am luat niște aripioare picante, două beri, bagajul, câinii și duși am fost. Poza asta e din primele zile petrecute acasă la noi alături de canapeaua ce abia sosise.”Recent, Adela Popescu a vorbit pe contul său de Instagram și despre viața de mamă și care au fost provocările pe care le-a întâmpinat până acum, mărturisind că de-a lungul timpului au existat și momente în care a cedat și a plâns. „Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult. Pe rățușcă, pe tractoraș, pe dă-te la o parte, pe mama, pe tata, pe rând, de-odată. Uneori și mami mai cedează și plânge. I se năzăre brusc și din senin. Că nu vrea Alexandru să se îmbrace în pijama, să spunem. Sau când îl vede pe tati epuizat „blestemând” psihologii și cărțile de parenting. Pe el, pe tati, nu l-am văzut plângând, poate că supapa lui „fâsâie” mai bine sau poate că se ascunde în baie când o face. Da, într-o casă cu doi copii se mai și plânge. Ce am învățat în aproape patru ani de conviețuit cu prichindei, este că un somn bun rezolvă tot. Șterge lacrimile și amintirile urâțele. Pentru că, nu-i așa, ce-ar fi viața fără puțină amnezie? #nusuntomamăperfectă.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu din anul 2010. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au împreună doi băieți, pe Alexandru și pe Andrei.

Citește și:
Adela Popescu vorbește sincer despre viața de mamă și problemele cu care s-a confruntat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people