Adela Popescu a născut! Vedeta și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară

Adela Popescu a născut un băiețel. Vedeta și partenerul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan, au devenit părinți pentru a treia oară.

Adela Popescu a născut! Vedeta și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară

Adela Popescu a născut! Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, au devenit părinți pentru a treia oară. Cei doi mai au împreună doi copii, pe Alexandru și Andrei.

Vestea că Adela Popescu a născut a fost confirmată de către vedetă, care a împărtășit pe pagina ei de Instagram un mesaj prin care anunță venirea pe lume a copilului ei. Cu ocazia asta, Adela Popescu a publicat și prima fotografie cu băiețelul ei. „Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă”, este mesajul transmis de Adela Popescu pe Instagram, alături de o fotografie în care este alături și de Radu Vâlcan, partenerul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)


Adela Popescu a făcut și primele declarații despre naștere pe rețelele de socializare. „Salutare, dragii mei. Vă pup. Am născut. Acum sunt bine, sunt în salon, cu bebelușul lângă mine. S-a întâmplat mai de dimineață, dar n-am avut putere să fac nimic, nici poze, nici stories. A fost un travaliu greu, dar bebelușul e bine, eu sunt bine”, a spus vedeta pe Instagram.

De asemenea, și Radu Vâlcan a transmis un mesaj emoționant cu privire la faptul că a devenit tată pentru a treia oară. „Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a scris acesta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Adela Popescu și-a ținut la curent urmăritorii din mediul online pe tot parcursul sarcinii cu privire la schimbările prin care trece și problemele cu care s-a confruntat. Ea a vorbit cu sinceritate despre faptul că se teme că nașterea celui de-al treilea copil al său va fi una complicată. În emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV mărturisea că se teme de protocolul diferit, în timpul pandemiei, dar și de unele condiții fizice ale sale care au afectat-o și în trecut și care i-ar putea pune probleme, fiind vorba despre probleme la coloana vertebrală, care îi provoacă dureri.

În ciuda acestor probleme, Adela spunea că se bucură să vadă că Alexandru și Andrei, copiii ei, abia așteaptă să își cunoască fratele: „Cei mici, pe care îi am alături, sunt o oglindă a noastră și, oricât de înțelegători cred eu că sunt, au și ei tot felul de… Andrei își așteaptă frățiorul cu foarte mare dragoste, când îi spun că am un bebe în burtă îmi dă un pumn… Alexandru, în schimb, a mai trecut prin asta”, a declarat vedeta în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară în luna ianuarie a anului 2021, atunci când a și decis să se retragă din emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, pe care o prezenta alături de Cove, dată fiind situația generată de pandemie, iar locul ei a fost preluat la vremea respectivă de către cântăreața Lora.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și mai au împreună doi băieți, pe Alexandru și Andrei.

Citește și:
Alexandra Stan vorbește pentru prima dată despre cererea în căsătorie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people