Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a fost internată în spital

Adela Popescu este internată în spital și a făcut declarații cu privire la starea de sănătate și diagnosticul primit de la medici.

Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a fost internată în spital

Adela Popescu este internată în spital, după ce mai multe zile la rând nu s-a simțit bine. Ea a lipsit marți de la emisiunea „Vorbește lumea” de pe Pro TV, pe care o prezintă alături de Gabriel Coveșanu.

Prezentatoarea TV a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea care este diagnosticul pe care l-a primit de la medici. „De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizase undeva în partea dreaptă și m-am internat pentru că se pare că am o inflamație destul de puternică în partea dreaptă, diagnosticul fiind ileită terminală”, a declarat Adela Popescu în direct la Vorbește Lumea.

Adela Popescu a făcut și un test pentru coronavirus și acesta este negativ, înlăturând speculațiile conform cărora ar fi infectată. „Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test Covid. Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Dacă nu am eu Covid-19, nu ai nici tu, nici altcineva din platou”, i-a spus Adela Popescu lui Gabriel Coveșanu.

De asemenea, Cove a declarat în emisiunea Vorbește Lumea că va face și el testul pentru coronavirus. „Ca să înlăturăm orice suspiciune, astăzi după emisiune voi face și eu un testul Covid. O să îl arăt și eu pe al meu ca să am dovada clară, ca să nu ne mai vorbească unii și alții.”

Adela Popescu a mai mărturisit și că, în funcție de evoluția stării de sănătate, ea poate avea parte de medicație acasă, sperând să nu fie nevoie și de o intervenție chirurgicală. „În clipa aceasta mi se administrează calmante, antibiotic și antiinflamatore. Vedem până diseară cum decurg lucrurile, o să mi se refacă analizele, să vedem dacă proteina C reactivă crește sau scade. În funcție de asta, dacă lucrurile merg bine, o să am medicație acasă. Mi-a fost teamă pentru că nu știau exact ce este acolo și ce a determinat această inflamație, mi s-a făcut un CT, s-a luat decizia să mergem doar pe antibiotic momentan și sperăm să nu fie nevoie de intervenție chirurgicală.”

Citește și:
EXCLUSIV ELLE: Alina Ceușan ne-a spus dacă va avea o fată sau un băiat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people