Adam Levine povestește cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în ziua în care s-a născut fetița lui

Atenție – această poveste te va face sigur să râzi cu lacrimi!

Adam Levine povestește cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în ziua în care s-a născut fetița lui

Invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel la sfârșitul săptămânii trecute, Adam Levine a împărtășit cu lumea întreagă una dintre cele mai amuzante experiențe prin care a trecut până acum.

Această poveste se întâmplă să fie exact din ziua în care s-a născut fiica sa (și a modelului Behati Prinsloo), Dusty Rose.

Vorbind despre soția sa, Behati Prinsloo, și despre cum momentul nașterii celui de-al doilea copil al lor se apropie cu repeziciune, Adam Levine și-a amintit cum a fost când s-a aflat în sala de nașteri pentru prima oară.

Adam a povestit cum a primit un sfat să mănânce înainte de marele eveniment, pentru că atunci când se va afla în sala de nașteri emoțiile și stresul nu îi vor permite să se mai hrănească și există posibilitatea de a leșina.

În timp ce povestește, Adam Levine mărturisește că este o poveste de care îi este rușine și că va regreta că a dezvăluit-o.

Se pare că frontman-ul trupei Maroon 5 a comandat mult prea multă mâncare de la restaurant înainte de marele moment, din cauza emoțiilor și când a venit clipa în care trebuia să fie în sala de nașteri alături de soția lui, i s-a făcut rău.

Privește video-ul cu Adam Levine pentru a afla deznodământul poveștii.

Citeste si:
Alicia Keys, cea mai buna reactie la comentariul lui Adam Levine

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people