Acum, Prințul Harry și Meghan Markle sunt independenți financiar de Casa Regală Britanică

Cuplul a anunțat că va înapoia banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie.

Acum, Prințul Harry și Meghan Markle sunt independenți financiar de Casa Regală Britanică

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor renunța la îndatoririle regală și vor părăsi familia regală britanică la începutul anului. În iulie, cei doi s-au mutat alături de fiul lor Archie, în vârstă de doi ani, în noua lor casă din Santa Barbara, California. Asta după ce au locuit la începutul verii într-una din vilele din Beverly Hills ale lui Tyler Perry.

Se pare că acum, Prințul Harry și Meghan Markle au devenit independenți financiar de tatăl lui Harry, Prințul Charles, și vor înapoia banii folosiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie (bani proveniți din taxele și impozitele cetățenilor britanici). 

Un purtător de cuvânt al cuplului a declarat următoarele: „O contribuție a fost făcută către bugetul Casei Regale din partea Ducelui de Sussex. Această contribuție oferită de Prințul Harry acoperă pe deplin costurile renovării Frogmore Cottage, o proprietate a Majestății Sale Regina, iar aceasta va rămâne reședința britanică a Ducelui și a familiei sale.”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat la această reședință din apropierea Palatului Windsor în 2019, înainte de nașterea primului lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Casa datează din secolul XVIII nu mai fusese locuită de câțiva ani, iar renovările au costat aproape 3 milioane de dolari.

Recent, s-a vorbit despre suma colosală pe care Prințul Harry și Meghan Markle ar fi primit-o pentru realizarea unui proiect mai amplu pentru Netflix, care ar presupune realizarea de documentare, lungmetraje, reality show-uri și programe pentru copii în exclusivitate pentru platforma de streaming.

„Viața noastră, ca persoane independente, ne-a permis să înțelegem puterea spiritului uman: de curaj și de nevoie de conectare. Prin munca noastră, cu diverse comunități și mediile lor, cu scopul de a aduce la lumină oamenii și cauzele lor, vom pune accentul pe crearea de conținut care informează, dar care redă și speranță. În calitate de părinți, realizarea unor programe inspiraționale de familie este la fel de importantă”, au declarat Prințul Harry și Meghan Markle într-un comunicat.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au fost aspru criticați după ce au anulat un eveniment caritabil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people