Actrița Robin Wright s-a căsătorit în secret

Actrița Robin Wright s-a căsătorit în secret în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc zilele trecute în Franța.

Actrița Robin Wright s-a căsătorit în secret

Actrița Robin Wright s-a căsătorit cu iubitul ei, Clement Giraudet, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc zilele trecute în Franța. Potrivit Vogue Franța, la nuntă au luat parte doar câțiva dintre cei mai apropiați prieteni ai cuplului.

Starul din serialul House of Cards' și Clement Giraudet, care lucrează în industria modei ca șef al departamentului de relații cu celebritățile al casei de modă Saint Laurent, au avut o ceremonie intimă, cu temă boemă.

Dylan Penn, fiica pe care Robin Wright o are din relația cu actorul Sean Penn, a postat pe rețelele de socializare un video de la petrecerea ce a urmat ceremoniei de căsătorie.

https://www.instagram.com/p/BmX_gkfF-xx/?taken-by=iamdylanpenn

Robin Wright și Clement Giraudet formează un cuplu din 2017, ei fiind văzuți pentru prima dată împreună la Paris Fashion Week. Pentru starul din serialul House of Cards', aceasta este cea de-a treia căsătorie, după relațiile eșuate cu Sean Penn (1996-2010) și Dane Witherspoon (1986-1988). Wright a mai fost logodită și cu actorul Ben Foster în 2014.

Se pare că din ce în ce mai multe celebirtăți aleg să se căsătorească în secret în locul nunților extravagante cu care eram obișnuiți. Vestea că Robin Wright s-a căsătorit cu Clement Giraudet vine la nici o lună de când Michelle Williams a dezvăluit că s-a măritat în secret cu Phil Elverum.

Citește și:
Star style: Robin Wright în 10 ținute stylish pe covorul roșu

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people