Actrița Naya Rivera a fost înmormântată, la 2 săptămâni de la tragicul accident în care și-a pierdut viața

La 2 săptămâni de la tragicul accident în care și-a pierdut viața, actrița Naya Rivera a fost înmormântată.

Actrița Naya Rivera a fost înmormântată, la 2 săptămâni de la tragicul accident în care și-a pierdut viața

Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, a fost înmormântată pe 24 iulie, la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, potrivit certificatului de deces obținut de revista People.

Pe certificatul de deces, la cauza morții este menționat faptul că actrița „s-a înecat” și este precizat că Rivera a decedat „în numai câteva minute”. Potrivit People, documentul mai specifică faptul că nu au existat alte condiții semnificative care au contribuit la decesul actriței din serialul Glee.

Pe 13 iulie, corpul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost recuperat din apele lacului Piru din California, la 5 zile după ce a fost dată dispărută.

Actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Autoritățile au început imediat căutările după ce dispariția actriței Naya Rivera a fost sesizată de persoana care l-a găsit singur pe Josey în barcă și au fost folosite toate mijlocele disponibile, precum elicoptere, drone și echipe de scafandri.

Potrivit autorităților, ultimele momente din viața actriței Naya Rivera au fost dedicate salvării persoanei pe care o iubea cel mai mult, fiul ei, Josey. În cadrul conferinței de presă organizată după recuperarea corpului actriței, șeriful Bill Ayub din Ventura County a dezvăluit ce le-a declarat Josey despre tragicul accident.

„Știm, după ce am discutat cu fiul ei, că el și Naya au înotat împreună în lac, la un moment dat în călătoria lor. În acele momente, fiul ei a descris cum a fost ajutat să urce în barcă de către Naya, care l-a împins din spate în barcă”. El le-a spus investigatorilor că „s-a uitat apoi în spate și a văzut-o pe mama lui cum a dispărut în apele lacului”.

Ayub a mai declarat că există numeroși curenți în lac care apar „în special după-amiaza” și că autoritățile cred că actrița a dispărut după orele prânzului. „Ideea este că e este foarte posibil ca barca să fi fost purtată de curenți, nefiind ancorată, iar Naya a avut suficientă putere să își urce fiul în barcă, dar nu și pentru a se mai salva pe ea”.

Citește și:
Colegii din serialul Glee ai actriței Naya Rivera, reuniți la lacul unde aceasta s-a înecat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people