Actrița Kat Dennings s-a logodit, iar inelul de logodnă este spectaculos

Actrița Kat Dennings le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe Instagram că s-a logodit!

Actrița Kat Dennings s-a logodit, iar inelul de logodnă este spectaculos

Actrița Kat Dennings le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe Instagram că s-a logodit! Actrița în vârstă de 34 de ani a anunțat astfel public faptul că s-a logodit cu cântărețul Andrew W.K., în vârstă de 42 de ani.

Dennings a dezvăluit mai multe imagini în care apare purtând superbul inel cu diamant pe care l-a primit de la Andrew W.K., în seria de fotografii regăsindu-se și una în care se sărută cu logodnicul ei. Și Andrew W.K. a postat pe contul lui de Instagram aceleași imagini, însoțite doar de un emoji reprezentând un inel de logodnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kat Dennings (@katdenningsss)

Fanii au reacționat în număr mare la vederea imaginilor, astfel că postarea făcută de Kat Dennings a strâns aproape 700.000. de aprecieri și mii de mesaje de felicitări, chiar și de la vedete.

Cu numai câteva zile înainte de anunțarea logodnei Kat Dennings a postat o imagine cu cântărețul, în care dezvăluia ce cadou i-a luat acestuia cu ocazia zilei lui de naștere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kat Dennings (@katdenningsss)

Vestea că cei doi s-au logodit vine la nici două săptămâni de când actrița, cunoscută pentru rolul din serialul 2 Broke Girls sau filmele din seria Thor, a postat pentru prima dată o imagine în care apărea alături de Andrew W.K., confirmând că formează un cuplu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kat Dennings (@katdenningsss)

Kat Dennings a mai avut în trecut o relație cu celebrul cântăreț Josh Groban după ce l-a cunoscut prin intermediul bunei ei prietene Beth Behrs, alături de care a jucat în serialul de comedie 2 Broke Girls. Însă, după o relație de numai doi ani, cei doi s-au despărțit în 2016.

Andrew W.K. a fost căsătorit, din 2008, cu Cherie Lily însă la finalul lui 2019 cei doi au anunțat oficial că au decis de comun acord să divorțeze.

Citește și:
Cum arată și ce face azi Noelle Vlasov, fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu?

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video