Actrița Jodie Turner-Smith a fost jefuită la Festivalul de Film de la Cannes

Actriței Jodie Turner-Smith i-au fost furate bijuterii în valoare de zeci de mii de euro.

Actrița Jodie Turner-Smith a fost jefuită la Festivalul de Film de la Cannes

Festivalul de Film de Cannes s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Jodie Turner-Smith. Actrița de origine britanică a fost jefuită ieri dimineață, chiar din camera de hotel. Jodie era cazată la un hotel de lux din Cannes, așa că nimeni a prevăzut incidentul.

Se pare că hoții au intrat în camera actriței în momentul în care aceasta a părăsit încăperea pentru a lua micul dejun. Tâlharii au furat bijuteriile artistei, în valoare de câteva zeci de mii de euro. Printre acestea se numără și una extrem de importantă pentru Jodie și cu o valoare sentimentală aparte. Este vorba despre verigheta mamei sale, un obiect de neprețuit pentru actriță.

Cu o seară înainte de jaf, Jodie a fost prezentă la premiera filmului After Yang, unde a avut o apariție spectaculoasă. Bijuteriile din aur cu diamante din colecția Gucci High Jewelry pe care aceasta le-a purtat au atras atenție tuturor celor prezenți la eveniment. Polițiștii sunt de părere că tocmai această apariție a constituit motivul jafului.

„Nu credeam că voi petrece două ore şi jumătate la secţia de poliţie în ultima mea zi la Cannes, dar iată-ne”, a scris Jodie Turner-Smith pe pagina sa de Facebook.

Jodie a afirmat că și-a făcut în primul rând griji pentru viața fiicei sale în vârstă de un an, care a însoțit-o la Festivalul de Film de la Cannes. Imediat după incident, organizatorii evenimentului au mutat-o pe actriță într-un alt hotel și chiar i-au oferit o gardă de corp care să o păzească în permanență. În ciuda evenimentului traumatizant, Jodie Turner-Smith şi-a continuat programul la Cannes.

Acesta nu a fost primul incident de acest fel de la Festivalul de Film de Cannes. În trecut, în timpul evenimentului au mai fost furate obiecte scumpe, printre care și creaţii Chopard, în valoare de 1 milion de dolari.

Citește și:
Festivalul de la Cannes: stil de Hollywood versus șic franțuzesc

Foto: profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video