Actrița Chloë Sevigny a devenit mamă!

Chloë Sevigny a născut primul său copil. Ea și iubitul ei, Sinisa Mackovic, au devenit părinți, anunțul find confirmat de către reprezentantul ei.

Actrița Chloë Sevigny a devenit mamă!

Chloë Sevigny, una dintre cele mai celebre muze din universul modei, a devenit acum mamă. Știrea legată de nașterea copilului a fost confirmată de reprezentantul actriței, fără a publica și alte informații precum numele sau sexul copilului.

Actrița a fost surprinsă de către paparazzi alături de iubitul său, Sinisa Mackovic, și de copil la o plimbare prin orașul New York. Pentru a se proteja în această perioadă de pandemie, cei doi părinți purtau amândoi măști de protecție și mănuși, conform recomandărilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@celebs_in_touch) on

Pandemia cu Coronavirus a luat amploare în New York pe vremea când actrița Chloë Sevigny se afla în ultimul trimestru de sarcină. Aceasta a dezvăluit publicației The Cut care sunt planurile sale odată ce lumea își va reveni la normal. „Sper că nu o să mai fiu însărcinată în acest scenariu pentru că răspunsul meu ar fi: bea cam 5 pahare de Martini și fumează un pachet de tigări. Știu foarte bine că nu este în regulă să promovez fumatul, dar chiar îmi lipsește”, a spus actrița. „Mă gândesc cu nerăbdare la momentul în care voi putea să beau cu prietenii mei și să dansăm după ce ce nasc. Acea senzație incredibilă… în care te simți fără griji. Abia aștept să mergem să dansăm, să cântăm și să ne dezlănțuim”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny) on

Știrile legate de sarcina actriței au început să circule încă de la începutul lunii ianuarie, iar aceasta a confirmat la scurt timp după, printr-o postare pe pagina sa de Instagram, cu o serie de imagini artistice, alb și negru, fotografiate de către Jim Jarmusch.

Citește și:
Prima fotografie cu Gigi Hadid, după ce a anunțat că este însărcinată

Text: Alexandra Dima
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people