Actrița Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară

Actrița Ada Condeescu și partenerul ei, regizorul Cătălin Mitulescu, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Actrița Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară

Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a participat luni, 29 iunie, la Gala Premiilor Gopo, eveniment care a avut loc la Verde Stop Arena și acolo i-au putut admira cu toții burtica de gravidă. 

Ada Condeescu a oferit și primele declarații despre sarcină pentru publicația Verdict. „E foarte bine, e minunat, mă bucur că am avut foarte mult timp cu izolarea, am avut timp să stau, să mă bucur de tot. (..) De data asta bănuiam, surpriza a fost foarte frumoasă și a fost totuși o surpriză, dar aveam o bănuială.”

Ada și partenerul ei, regizorul Cătălin Mitulescu, mai au împreună o fetiță, Ecaterina. Actrița a mărturisit faptul că a încercat să îi explice fiicei sale despre sarcină. „Încă nu știu exact cum va reacționa, am încercat să vorbim cu ea, dar deocamdată nu sunt sigură că a înțeles despre ce e vorba, este totuși mică și cred că doar prin intuiție poate să simtă ce va urma”, a declarat Ada Condeescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ada Condeescu (@adacondeescu) pe

În ceea ce privește sexul bebelușului, actrița a mărturisit că încă nu știe. Ea a mai spus că nu știe nici numele și că își dorește să rămână secret. „Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele”, a spus Ada pentru sursa mai sus citată.

Ada Condeescu a mai dezvăluit și când anume va naște, dar și dacă și-a propus să nască într-un anume fel. „Nașterea va fi undeva la sfârșit de toamă-iarnă și nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naștere naturală și am și un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naște normal și natural.”

Actrița a spus că își dorește să nască la un spital privat. „Privat. Încă nu știu unde, nu m-am hotărât, dar sunt foarte sceptică în ceea ce privește spitalul de stat, știu că sunt medici foarte buni și acolo și există condiții foarte bune și acolo, dar, pentru siguranța mea și a copilului meu, prefer să am toate condițiile”, a adăugat actrița Ada Condeescu pentru Verdict.

Ada Condeescu formează un cuplu cu regizorul Cătălin Mitulescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, având o ceremonie destul de discretă.

Citește și:
Cântăreața Sia a dezvăluit că este bunică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people