Actorul Robert Pattinson are COVID-19

Actorul Robert Pattinson are COVID-19, iar filmările la pelicula The Batman, în care interpretează rolul principal, au fost oprite.

Actorul Robert Pattinson are COVID-19

La doar o zi de la dezvăluirea faptului că celebrul actor Dwayne ‘The Rock’ Johnson a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus – dar între timp s-a vindecat, iată că o altă știre zguduie Hollywood-ul: Robert Pattinson are COVID-19!

Actorul Robert Pattinson are COVID-19, lucru care a dus la oprirea filmărilor pentru producția The Batman, la doar câteva zile după ce tocmai se reluaseră. Robert Pattinson interpretează rolul principal în acest film, iar alături de el mai joacă Colin Farrell, Paul Dano, iar Zoe Kravitz o va pune în scenă pe Catwoman.

Vestea că Robert Pattinson are COVID-19 a fost dezvăluită de publicațiile Vanity Fair și Hollywood Reporter, care au citat surse anonime de pe platourile de filmare.

Un purtător de cuvânt al studiourilor Warner Bros a confirmat faptul că un membru al echipei care lucrează la producția The Batman a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume. Aceasta a precizat doar că persoana respectivă este în acest moment în izolare, iar filmările au fost întrerupte temporar. Însă mai multe publicații de peste Ocean au confirmat că, într-adevăr, persoana diagnosticată pozitiv cu coronavirus este chiar actorul Robert Pattinson, în vârstă de 34 de ani. Reprezentanții actorului nu au confirmat, dar nici nu au infirmat până acum faptul că Robert Pattinson are COVID-19.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Filmările au loc în Hertfordshire, Marea Britanie, și se reluaseră de trei zile, după ce în luna martie fuseseră suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Deși fanii abia așteaptă lansarea noului film, data clară a acesteia nu a fost încă anunțată, pe motivul că nu se știe exact nici când echipa de producție va putea lucra din nou în condiții normale, din cauza evoluției neașteptate a pandemiei de coronavirus.

Citește și:
Actorul Colin Farrell e de nerecunoscut în rolul Pinguinului din noul film Batman

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video